Jó alakú lány farzsebébe dugott kézzel hátulról fotózva.

A nőknél már általános problémának számít, hogy akármennyit is edzenek a popsijukra, az csak nem akar úgy kinézni, mint ahogyan azt szeretnék. Ha rendszeres látogatója vagy az edzőteremnek és még mindig nem látod a kívánt eredményeket, akkor valószínűleg hibákat követsz el a gyakorlatok végrehajtása közben. Most ezekről a hibákról olvashatsz.

Szakértők szerint a genetikának nagy szerepe van a fenék méretében, viszont a megfelelő gyakorlatokkal lehet alakítani, formálni a fenékizmokat. Tehát lehet, hogy nem jó edzésprogramot választottál, vagy nem jól végzed a gyakorlatokat, ezért ebben mindenképpen kérd ki egy hozzáértő személy tanácsát.

Sokan azt gondolják, hogy a guggolásoktól csak még nagyobb lesz a fenekük, pedig ez egy tévhit. Nos, ha eddig azért nem végeztél guggoló gyakorlatokat, mert attól féltél, hogy ettől még terebélyesebb lesz a hátsó feled, akkor itt az ideje elkezdeni a guggolásokat. A guggolás nemcsak erősíti és feszesíti a feneket, de egy remek zsírégető is.

Vannak olyan gyakorlatok, amelyek kifejezetten jók lehetnek a popsi feszesítésére. Ilyenek például az előbb említett guggolások, a felhúzások vagy a kitörések. Viszont egyetlen gyakorlatot alkalmazni nem elegendő. Ahhoz, hogy a problémás területek megszűnjenek – jelen esetben, hogy formásabb és izmosabb legyen a feneked –, többféle gyakorlat végzésére is szükség lehet.

Ha túl sok zsír van a fenekeden, lehet, hogy még nem álltál át az egészséges életmódra. Ugyanis a zsírégetést csakis az egészséges étrend, illetve az erőteljes kardioedzések kombinációjával érheted el.

Egyeseknél előfordul, hogy hiába edzenek célzottan a fenekükre, helyette mégsem ez a testrészük, hanem csak a lábizmaik fejlődnek. A rendíthetetlenül végzett fenékedzések ellenére is előfordulhat, hogy csak a combfeszítő izmaid kezdenek el dagadni. Hiába csinálod például a guggolásokat, ha edzés végén semmilyen hatását nem érzed a kitartó munkának, és a feneked még mindig ugyanolyan lapos, mint amilyen az edzések előtt volt. Ilyenkor a legjobb megoldás a farizmok agresszív edzése, amiben szintén egy hozzáértőtől kérhetsz segítséget.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*