Életmódváltás eszközei, zöldségek, súlyzók, ugrálókötél, mérőszalag.

A következő zsírégető tippeket nyugodtan kipróbálhatod, mert nemcsak nagyon megbízhatóak, de nagyon hatékonyak is.

Sok személy úgy gondolja, hogy a hatékony zsírégetés legjobb módja, ha egész nap csak salátákon él, és egy nap több órát hajtja magát a konditeremben, pedig ez nem egészen így van. Mindenképpen szükséges egy hatékony edzés- és táplálkozási tervet készíteni, mert a diétád csak így lesz produktív és eredményes. A siker eléréséhez a megfelelő étrend kiválasztása a legfontosabb, hiszen hiába edzel rengeteget, ha aztán annyit eszel, mint egy viking.

Nagyon lényeges, hogy mindig rövid távú célokat tűzz ki magad elé és ne akard megváltani a világot. Ne gondold, hogy bonyolult és főleg megvalósíthatatlan célokat kell elérned, és tudnod kell, hogy az életmódodon sem szükséges drasztikus változásokat eszközölni. Mert ezektől az életkedved is el fog menni, és nem hogy fogyni nem fogsz, de még a napi tevékenységeid elvégzéséhez sem lesz elegendő erőd és energiád. Már azzal is sokat teszel az egészségedért, ha naponta 30 percet edzel és lemondasz a délutáni nassolnivalókról.

A legtöbben ott hibáznak, hogy túl sok újítást és változtatást szeretnének beiktatni az életükbe. A rossz szokások sem egy nap alatt alakultak ki, így nem várhatod, hogy egyetlen nap alatt teljesen át tudd formálni az életed. Hidd el, a fokozatosság elve ez esetben is sokkal működőképesebb lesz, mintha azonnal és drasztikusan változtatni, változni akarnál. Gondolj csak bele, megfogadod, hogy soha többé nem eszel édességet. Szerinted meddig fogod bírni, hogy ne egyél meg egy-szelet süteményt vagy csokoládét? A súlyfelesleged nem a drákói szigor hatására fog eltűnni. A kulcsszó ebben az esetben is a mértékletesség lesz.

A testedzés is nagyon lényeges ahhoz, hogy lefogyjunk, de a legfontosabb, hogy az étkezési szokásaidat reformáld meg először. Eddz minden nap, csökkentsd a szénhidrátmennyiséget, egyél elegendő fehérje- és rosttartalmú ételt és meglátod, hamarosan olvadozni fognak rólad a kilók. Főleg, ha még sportolsz is mellé valamit.

Néha elcsábulsz és megeszel egy fánkot vagy egy adag sült krumplit? Ne ostorozd magad! Gyűrd le a lelkiismeret-furdalásodat és néha élvezd is az életet. Ha mindent megvonsz magadtól, egy idő után olyan frusztrált és ideges leszel, hogy akár teljesen fel is hagyhatsz az egészséges életmóddal. Ugye, ezt te sem akarod?

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*