Egykezes kézi súlyzó, mellettük étrend-kiegészítők és fehérjeporok fehér, cimnke nélküli dobozai.

1999. évi megalapítása óta a BioTech USA az elkötelezett testépítők egyik legnagyobb ellátója a prémium étrend-kiegészítő termékek tekintetében. Választékukban 330 különböző termék található meg, amelyeket 52 országban, 110 franchise egységből álló üzlethálózatban értékesítenek. Kínálatukban fogyasztásra kész italok, különböző tápanyagokat tartalmazó szeletek és egyéb kiegészítők is megtalálhatók.

Hitvallásuk szerint a csúcsteljesítmény a megfelelő étkezés, edzés, pihenés és nyugalom egyvelegének eredménye. Egyetértenek azzal a gyakorlatban is bizonyítást nyert elmélettel, melynek értelmében a megfelelő étkezés, pihenés és az intenzív edzés kombinációja vezet az egyéni célok megvalósításához.

A BioTech USA a megcélzott eredmények eléréséhez szükséges minden termékkel ellátja a testépítőket. Termékeiket saját laboratóriumukban átfogó teszteknek vetik alá. Céljuk, hogy a legmagasabb minőségű termékekkel lássák el vevőiket, és mindent megtesznek ennek elérése érdekében.

A különféle vitaminok, energiaitalok és kiegészítő termékek gyártása modern üzemben, igényes környezetben zajlik, ez biztosítja, hogy a fogyasztó kiemelkedő minőségű végterméket kapjon. A BioTech USA termékei megvásárolhatók többek között online a http://www.biotechusabolt.hu oldalon.

Azok a sportolók, akik komoly eredményeket szeretnének elérni, tudják, a BioTech USA jó minőségű termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások páratlan kombinációját kínálja. Étrend-kiegészítőik és egyéb termékeik a piacon kapható legjobbak közé tartoznak. Bízz a termékeikben, és segítségükkel megvalósíthatod céljaidat!

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*