Halolaj kapszulás kivitelben és folyadék formájában.

A halolaj nagyon egészséges, így nagyon helyesen teszed, ha a táplálkozásod részét képezi. Mi is az a halolaj? A halolaj egyfajta zsír (omega-3), amely EPA-t és DHA-t tartalmaz. Ezek az omega-3 zsírok többszörösen telítetlenek és valójában a jó zsírok kategóriájába tartoznak. Ellentétben a telített és a transzzsírokkal.

Ezek olyan esszenciális zsírsavak, amelyeket az emberi test nem termel, ezért szükséges táplálkozással bevinnünk azokat a szervezetünkbe. A többszörösen telítetlen zsírok létfontosságú szerepet játszanak az agyműködésében és a normális növekedésben, illetve a fejlődésben. Még az is kimutatták, hogy csökkentik a depresszió kockázatát, növelik a kalciumszintet, javítják a csontok egészségét, meggátolják az ízületi gyulladás kialakulását, mégpedig a gyulladás csökkenése miatt.

Az omega-3 zsírsavak szabályozzák az artériák falának összehúzódását és relaxációját, csökkentik a gyulladást és szabályozzák a véralvadást. Ezek az előnyök társulnak a szívbetegségekkel kapcsolatos egyes kockázati tényezők csökkentésében.

A halolaj omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amely csökkenti a trigliceridszintet, és a lipoprotein- HDL-t, amelyek csökkenése megint csak mérsékli a szívbetegség kialakulásának a kockázatát. A halolaj csökkenti a nyugalmi pulzusszámot és minimálisra csökkenti a szív- és érrendszeri események kockázatát.

A halolajfogyasztás csökkenti az oxigénfogyasztást és növeli az oxigénszállítást a szövetekhez és az izmokhoz, javítja a szervezet munkaképességét. Ebben az esetben az oxigénellátás növekedése elősegíti az aerob ciklus hosszabb időtartamát.

A halolaj javítja az agy egészségét, de a csontok egészségére is pozitív hatást gyakorol. Az ízületekre is jó hatással van, hiszen csökkenti az ízületi merevséget, és az ízületi fájdalommal is eredményesen küzd meg. A halolaj csökkenti a szívbetegségek kialakulásának a kockázatát, illetve mérsékli a szív- és érrendszeri kockázatokat. A testzsírra is jó hatással van, hiszen eredményesen csökkenti azt, viszont az izomnövekedésre ellentétes hatást gyakorol, vagyis sikeresen segít az izomépítésben és az izomnövekedésben, ami azt gondolom nagyon jó azok számára, akik testépítéssel foglalkoznak és nem más a céljuk, mint az egészséges élet és az izomnövekedés.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*