Fiatal, pink pólós lány piros súlyzókat tart a kezében.

Ha komolyan veszed a testépítést, érdemes olvasnod a szaklapokat, vagy a világhálón böngészned az információkat, hogy jobban megismerhesd ezt a sportágat. A testépítéssel kapcsolatos magazinok olyan sok információt nyújtanak mind profiknak, mind amatőröknek, hogy vétek lenne nem tanulmányozni legalább egyet rendszeresen.

A népszerű szaklapok oldalain rengeteg érdekes információt lehet találni az alapvető tanácsokon túl. A szakma által példaképnek tekintett emberek fotói és az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos vélemények is megtalálhatók az oldalakon. Az aktuális versenyekről szintén friss információkat és tippeket is találsz arra vonatkozóan, hogyan lehetsz sikeres a versenyeken. Az egyes cikkek mondanivalójára különösen figyelj, miközben olvasod a magazint, mert mind az edzéssel, mind a megfelelő táplálkozással kapcsolatban hasznos iránymutatást adnak.

Mely magazinokra érdemes leginkább előfizetni, mely oldalak böngészése a leghasznosabb? A döntés természetesen a Te kezedben van, de a szakma megítélése szerint az alábbiak tartoznak a legjobbak közé:

Testépítők oldala

Honlap: www.magazin.testepites.biz
A hardcore testépítés bibliájaként tartják számon. Rengeteg ötlet, információ, videó található az oldalon, amelyekből tapasztalt és kezdő testépítők egyaránt profitálhatnak.

Fit Muscle

A Magyarországon is közkedvelt Scitec Nutrition termékek gyártójának nagy tekintélyű szaklapja, amely ingyenesen letölthető online a www.scitec.hu oldalról. Minden egyes számában komoly hangsúlyt fektet a fitnesz és a testépítés alapelveire. További – táplálkozással, súlyzózással és egyéb – testépítéssel kapcsolatos értékes információ is található benne.

Fitt info

A legjobb, nőknek szóló fitneszmagazinok egyikének tartott szaklap, amely táplálkozással, edzéssel, egészséges életmóddal kapcsolatos számos értékes információt tartalmaz. Honlap: www.fitt.info.  Tíz szám jutányos előfizetői ára: 3.500,- Ft.

Jó döntés, ha rendszeresen olvasod valamelyik szaklapot, amennyiben komolyan érdeklődsz a testépítés iránt. A bennük található információk segítségedre lesznek céljaid megvalósítása és az áhított test kialakítása során.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*