Negatív energia megállítása kézzel.

Bizonyára te is érezted már, hogy körülötted túl sok a negatív ember, érzés, történés, és szerettél volna ezektől mihamarabb megszabadulni. Van, amikor nem is érezzük ezeknek a negatív energiáknak a jelenlétét. Ha viszont tudod, hogy körülötted vannak, akkor jobb, ha mindent megteszel annak érdekében, hogy minél hamarabb eltűnjenek onnan.

Lehet, hogy furán hangzik, de egyes népek hisznek abban, hogy egyes gyógynövények – például a zsálya – égetése lehetővé teszi, hogy a környezetünk megtisztuljon a negatív energiától, ami sok bajt hozhat ránk.

Ha úgy érzed, hogy minden összeesküdött ellened, akkor beszélgess magaddal. Küldj magad felé pozitív energiát és pozitív megerősítő mozdulatokat, így elkerülöd a negatív energiákat, ezzel szemben a pozitívakat bevonzod. Az agyunk csodákra képes. Ha mindig csak a negatív dolgok bekövetkeztére koncentrálunk, akkor be is vonzzuk azokat. Ellenben ha próbálunk optimistán állni a dolgokhoz, azok is éppúgy bekövetkezhetnek.

A meditáció segít az aggódást kiszorítani az életünkből. Márpedig a túl sok aggódás a negatív energiáknak is teret ad az életünkben. A meditáció lehetővé teszi, hogy pozitívan átformálódjunk, és az életben többnyire csak a jó dolgokra koncentráljunk.

Az éneklés kellemes érzéseket kelt bennünk és mentálisan is felszabadít. Nem számít, hogy nem jó a hangod. Mégis a saját otthonodban ez ki a csodát érdekel? Az éneklés segít megismerni önmagunkat, csökkenti a vérnyomást, fejleszti a tüdő erejét és javítja a testtartást is. Az énekléssel bevonzzuk a pozitívumokat az életünkbe és mi is sokkal pozitívabbakká válhatunk, amit a negatív emberek nagyon nem szeretnek, így biztosan elkerülnek bennünket.

Sétálj a természetben! Ennek ugyanis számtalan pozitív hatása van. Többek között segít a stressz csökkentésében. A természetben felfrissülünk, és sokkal jobban szembe tudunk nézni az életünkkel.

Végezz rendszeresen légzőgyakorlatokat és ásíts, amennyit csak bírsz. Ezek ugyanis segítenek megszabadulni a negatív energiától, de még a szorongást is képesek lecsökkenteni.

A nevetés az egyik legjobb gyógyszer. Pozitív változásokat vált ki a szervezetben, pozitív energiát szabadít fel bennünk, de még a fájdalmat és a stresszt is lecsökkenti.

Változtass a karmádon. Lehet, hogy valami rosszat tettél előző életedben és ezért vonzod a bajt és a rosszat. Legyél önzetlen, segíts embertársaidon, cselekedj jót az életedben és meglátod, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*