Négy különböző színű póló egymás mellé téve a szárítókötélen.

A színek fontos szerepet játszanak az életünkben, hiszen meghatározzák a hangulatunkat és befolyásolják az érzelmeinket. Ma már a színterápiát is alkalmazzák egyes betegségek gyógyítására és a betegségek megelőzésére. A ruhánk színe is a személyiségünkről árulkodhat. Az öltözködés a személyiségünk kifejezésének egy formája, így nemcsak mi magunk, de a ruháink is egyfajta üzenetet küldenek, közvetítenek a külvilágnak. Lehet, hogy nem is gondoltad, hogy egy színtől sokkal magabiztosabbnak, de akár még depressziósabbnak is érezhetjük magunkat.

Régen a fekete csak és kizárólag a gyász színe volt. Ma már nemcsak akkor öltünk fekete ruhát, ha valakit elvesztettünk, hanem bármilyen alkalomra felvehetünk ilyen színű ruhát. A fekete szín a végleteket szimbolizálja, vagyis a mindent és a semmit. Ez a szín erőt, kifinomultságot és eleganciát sugároz a viselőjéről.

A kék szín megnyugtat. Aki ilyen színű ruhát visel, nagyon kreatív, pozitív életszemlélettel rendelkezik és szereti, ha körülötte béke és nyugalom van. A kék szín kedvelői gyakran a saját szabályaik szerint szeretnek élni és nem szeretik az igazságtalanságot. A kék színt kedvelők okosak, határozottak és nagyon önállóak.

A barna a föld színe. A barna ruhát kedvelők lelkileg nagyon stabilak, magas intelligenciával bírnak és nagyon megbízhatóak, ezért az emberek nagyon kedvelik őket.

A szürke szín nagyon depressziósnak és apatikusnak tűnhet, de az elnyomást és a bizalomhiányt is jelképezheti. Ha nem szeretnéd ezeket sugallni magadról, akkor jobban teszed, ha kiselejtezed a szürke ruháidat és helyettük valamilyen élénkebb színű ruhákat vásárolsz.

Az ezüstszínű ruhákat régen nagyon közönségesnek gondolták, és a viselőjéről sem éppen pozitív gondolatok jutottak az emberek eszébe. Ma már azonban azt sugallja az ezüstszínű ruhát viselő személy magáról, hogy ő egyáltalán nem félénk és nagyon kedveli a kalandokat is.

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, viselj piros színű ruhákat. Ez az energia színe és az életet szimbolizálja. A piros szín bizalmat sugároz és a piros ruhát viselő is nagyon megbízható. A piros azonban agressziót is közvetít, de az érzékiség, a bátorság és a szenvedély színe is.

A narancsszínt választók nagyon kreatívak. Munkájukban ambíciózusak, kapcsolataikban lelkesek. Nagyon pozitív személyiségű emberek, akik ilyen ruhát viselnek, éppen ezért ők nem ellopják másoktól az energiát, hanem energiával töltik fel a körülöttük élő embereket.

A rózsaszín ruhát öltők nőiességet sugároznak. Igaz, ma már férfiak is viselnek rózsaszínű ruhákat, azonban ez még mindig elsősorban a nők színe. Hiszen a törékenységet szimbolizálják és viselője mindenképpen egy finom, érzékeny alkat.

A lila szín a gazdagságot jelképezi, de nem csupán anyagilag, hanem spirituálisan és lelkiekben is. A lila azt mutatja, hogy gazdag belső életed van, azaz intuitív, művészi és kreatív vagy, és a legfontosabb, hogy egy nagylelkű személyiség visel általában ilyen színű ruhákat.

A sárga színbe burkolódzó személyek vidámak és optimisták. A sárga ruhát viselők intelligensek, de ez a szín inspirációt és lendületet is ad a viselőjének. Ezért érdemes ilyen színű ruhába bújni, ha egy nagy projekten dolgozunk vagy éppen vizsgára készülünk.

A zöld a természet és a pénz színe. Ez a szín rendkívül megnyugtató hatással van ránk. A viselője nagyon fiatalos mind testileg, mind lelkileg, és végtelenül nagylelkű másokkal szemben. A zöld színt viselők nagyon karizmatikusak és mások érzelmeivel is sokat törődnek.

A fehér szín a megújulást jelenti, és a viselője nagyon friss, élénk személyiség is. Jellemző rá az egyensúly, a harmónia, de ez a tisztaságot és a bátorságot is szimbolizálja.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*