Testépítő versenyen férfiak felvonulása.

Érdemes versenyen részt venned, ha komolyan veszed a testépítést. Keményen megdolgoztál azért, hogy tökéletes formád legyen, miért ne méretnéd meg magad azokkal, akik hozzád hasonlóan nagy kitartással edzettek? A versenyen független bírók döntik el, kinek jár a legszebb testért járó díj.

A testépítő verseny nagyon mozgalmas és nehéz esemény is lehet egyben. Csúcsformában kell lenned, ha részt veszel a versenyen, minden bizonnyal keményen dolgoztál azért, hogy tökélyre fejleszd az izmaidat, és szorgalmasan készültél a versenyre.

Mi a legfontosabb a versenyen? Sok fontos részlet van.

Először is fontos a szép, lebarnult bőr. Hetekkel a verseny előtt kezdj el szoláriumba járni. Ha nem szeretsz szoláriumozni, verseny előtti nap fújd be magad önbarnító krémmel, de ne feledd, hogy narancs színfoltot hagyhat a bőrödön. Szép, barna árnyalatra törekedj, amely kiemeli az izmaidat.

Jól fontold meg, milyen zenére lépsz fel a versenyen, fontos, hogy lázba hozza a közönséget és felkeltse a figyelmüket. Legalább olyan lelkesnek kell lenniük, mint amilyen te vagy. Nagyobb az esélyed a győzelemre, ha a zene jól aláfesti a bemutatódat.

A testépítő leginkább beolajozott izomkolosszusként él a köztudatban. Bizonyos versenyeken tilos a testolaj használata, a versenyszabályokat ezért tanulmányozd előre. Tartsd be a szabályokat, de ha megengedett, kend be a tested olajjal, mert nagyon jól kiemeli az izmokat.

Olyan öltözéket viselj, amely minden izmodat kellőképpen szemlélteti, de légy körültekintő! Férfiak viselhetnek kis, Speedo típusú úszónadrágot. Nők ízléses bikinit viseljenek a versenyen, amely hangsúlyozza profi mivoltukat, itt nem különféle divathóbortoknak kell megfelelni.

A testépítő verseny a kemény munkának köszönhetően megformált test szemléltetésének kiváló színtere. Ne várj túl sokat tőle, de szállj ringbe, és nyerd meg! Megérdemled!

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*