Tükör előtt edz egy férfi az edzőteremben.

Sokan keresnek a fogyókúrájuk során valamilyen kapaszkodót, valamilyen eszközt, amely még hatékonyabbá teszik a fogyásukat. Lehet, hogy nem is gondoltad volna, de az egyik nagyszerű eszköz nem más, mint a tükör, amely nagyon is hatékonyan tudja segíteni az életmódváltásodat.

Nincs is annál felemelőbb látvány, mint amikor egy-egy edzés után felhúzzuk a pólónkat, a tükör elé állunk és az eredményekben gyönyörködünk. De természetesen a tükröt edzés közben is használhatjuk motiváló eszközként.

A tükör a pozitív és a negatív önkifejezés egyik eszköze is lehet. Ez mindig attól függ, hogy mit is látsz benne. Mert egyik nap érezheted magad iszonyatosan szépnek, míg másnap bele sem mersz nézni, annyira rettegsz tőle, hogy ki tekint vissza rád. Azt azonban tudnod kell, hogy ha rendszeresen edzel, egyre jobban összebarátkozol azzal a személlyel, aki a tükörből néz vissza rád. Mert a kemény edzéseknek igenis meg lesz az eredménye. Mindig csak erre gondolj és igen, használd bátran azt a fránya tükröt!

A tükör egy nagyon hatékony eszköz. Amikor mindennap felkelsz, esélyed és lehetőséged van arra, hogy elbeszélgess kicsit az autentikus éneddel. Legalább öt percet szánj erre az énedre, akinek bátran elmondhatod az igazságot. Hidd el, ez a beszélgetés majd meghozza a megvilágosodást. Vagyis az önmagaddal folytatott kommunikáció választ ad arra a kérdésre, hogy így szereted önmagadat, vagyis elfogadod a súlyfeleslegedet, vagy egyáltalán nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnél változni, változtatni.

Amikor a nap folyamán olyan helyzetekbe kerülsz, hogy választanod kell, hogy egyél vagy ne egyél, pontosabban mit, mikor és hogyan egyél, akkor gondold végig a reggeli beszélgetést a másik éneddel és összpontosíts a céljaidra és a terveidre. Fontos, hogy a táplálkozás is megerősíti a motivációdat, azaz ha úgy döntöttél, hogy márpedig elég a tunya életből, akkor már nemcsak a testmozgás, hanem a táplálkozás is rendkívül fontos lesz számodra.

Fontos, hogy ne csak az élethez, hanem az önmagadhoz való viszonyod is megváltozzon, és ha ehhez az kell, hogy meztelenül állva beszélgetésbe kezdj az autentikus éneddel a tükör előtt, akkor csak tedd azt.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*