Kézilabda a kapuban.

Augusztusban még mindig tombol a nyár. Nagyon jó érzés, ahogy a nap simogatja a bőrünket és sokan egyáltalán nem is várják a komor hónapokat, hiszen ez nemcsak azt jelenti, hogy egyre kevesebbet tudunk kint mozogni, sportolni, hanem egyre kevesebb sportprogram is lesz az országban. Éppen ezért még a nyár utolsó hónapjában kell betervezni egy pár napos nyaralást. Lehetőleg egy olyan helyre, ahol valamilyen sportesemény is lesz, amelyen akár mi magunk is részt vehetünk. Most 4 ilyen helyszínről olvashatsz, bízva abban, hogy az egyik majd elnyeri a tetszésedet és ellátogatsz az adott városba.

1. CELL-CUP Veszprém 2020. augusztus 9-15.

Veszprémben ismét megrendezésre kerül a CELL CUP Nemzetközi Kézilabda Fesztivál. A fesztivált immáron 24. alkalommal rendezik meg Veszprémben, a királynék városában. A Cell Cup Európa egyik legnagyobb kézilabda-fesztiválja, ahol a teremben játszott mérkőzéseken kívül számos program gondoskodik arról, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát ezen az eseményen és természetesen az egész városban ia.

2. Erős emberek versenye Gyenesdiás – 2020. augusztus 15.

Gyenesdiáson kerül megrendezésre a Balaton Beach Strongman Erős Emberek Versenye, amelyet már 10. alkalommal szerveznek meg. Erre a versenyre olyan emberek nevezhetnek be, akik könnyűszerrel képesek felemelni egy traktorgumit, malomkövet, betontömböt vagy éppen egy másfél tonnás autót. Ha elég erősnek érzed magad, nevezz be te is nyugodtan!

3. Alföld Kupa Nemzetközi Hajómodellverseny Orosháza-Gyopárosfürdő – 2020. augusztus 28-30

Gyopárosfürdőn évente megrendezik ezt a versenyt, amely nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is nagyon népszerű. Nem is csoda, hiszen sok izgalommal, de büszkeséggel is jár, ahogyan a hajótulajdonosok a partról izgulnak, hogy a modell hajójuk időben beérjen a célba.

4. Tököl Night Trail Parkerdő Futás – 2020. augusztus 29.

Tökölön kerül megrendezésre a Tököl Night Trail Parkerdő Futás 2020. augusztus 29-én. A verseny létszámlimites, azaz 250 versenyzőt várnak erre a jeles alkalomra.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*