Vizes élmény, biciklizés a Balatonban.

A rendezvénynek elsősorban a kerékpáros sport népszerűsítése a célja, de emellett a kerékpározás szerelmeseinek túrázási, maratonozási és versenyzési lehetőséget is szeretnének biztosítani. A szervezők kifejezetten kérik, hogy ne csak profik, hanem amatőrök is jelentkezzenek erre a programra.

A program 2016. július nyolcadikán indul. Az előnevezettek átvehetik a rajtszámokat és a rajtcsomagokat Balatonfüreden, a Bike Fest óriás sátrában. A helyszíni nevezésre délután kettőtől este nyolc óráig van lehetőség a Tagore sétányon és a Sun City parkolóban, szintén a Bike Fest sátorban.

Július kilencedikén, szombaton szintén az előnevezettek vehetik először át a rajtszámot és a rajtcsomagot, mégpedig déltől este nyolc óráig a Sun City parkolóban. A helyszíni nevezés is ezekben az időpontokban történhet meg a Tagore sétányon és a Sun City parkolóban.

Július tizedikén, vasárnap az előnevezettek részére a rajtszámok és a rajtcsomagok átvétele és a helyszíni nevezés reggel héttől kilencig lehetséges, de csak és kizárólag a Sun City parkolóban lévő Bike Fest sátorban. A helyszíni nevezőknek a helyszínen kell a nevezési lapot kitölteni és a nevezési díjat befizetni. Ha valaki nem szeretne a hosszas adminisztráció miatt várakozni, érdemes az előnevezést előnyben részesíteni.

A rajt tíz órakor kezdődik és körülbelül egy órától várják az első befutókat. Eredményhirdetés pedig délután három órakor lesz. Tombolát is sorsolnak, délután fél négykor. Aki rajtszámmal rendelkezik, részt vehet a tombolasorsoláson. Érdemes jelen lenni a tombolasorsoláson, mivel egy nagy értékű Specialized Allez kerékpár lesz a főnyeremény. Viszont hiába húzzák ki a te számodat, ha nem vagy jelen a sorsoláson, újabb szám kerül kisorsolásra.

Mit lehet tudni a díjazásról? Az abszolút női és férfi kategória fődíja egy egyéjszakás, két főre szóló szállás az Aquilo Hotel Panoráma kétágyas szobájában. A nyeremény része egy svédasztalos reggeli, a szálloda strandjának használata. Tehát ingyen használhatod a vízibiciklit, a napozóágyat, de még horgászati lehetőséget is biztosítanak. Az első három helyezett mind a férfi, mind a női kategóriában egy-egy érmet, illetve serleget vihet haza, de a győztesek tárgyjutalomban is részesülnek.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*