A Balatonman Füred Triatlon Fesztivál úszóversenye.

Szeptember tizennegyedike és tizenhatodika között a Balatonman Füred Triatlon Fesztiválra látogathatsz el, ahová nem csupán a régi motorosokat várják a szervezők nagy-nagy szeretettel, de az újonnan jelentkezőket is.

Versenyszámok és értékelt kategóriák: rövidtáv egyéni férfi kategória, rövidtáv egyéni női kategória, középtáv egyéni férfi kategória, középtáv egyéni női kategória, speciáltáv egyéni férfi kategória, speciáltáv egyéni női kategória. Továbbá irontáv egyéni férfi kategória, irontáv egyéni női kategória. Középtáv váltó (2-10 fő, a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon), iron táv korlátlan váltó (2-10 fő, a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon).

Minden szintidőn belül befutó egyéni és váltó versenyző a távnak megfelelő befutó éremmel lehet gazdagabb. A szervezők a szintidőket a pálya végleges kijelölését követően teszik közé.

Pénteken az összes egyéni távon indulóknak tésztaparti, illetve szombaton minden résztvevőnek bográcsparti. Vasárnap az iron egyéni indulók az irontáv díjátadója után záró ebédben részesülhetnek. A versenyen teljes frissítést biztosítanak a szervezők.

Helyszíni nevezésre a verseny előtt van lehetőség szeptember tizennegyedikén, pénteken 12 órától este nyolcig Balatonfüreden, a versenyközpontban. A helyszíni késői nevezés ötezer forinttal drágább, ezért megéri korábban nevezni.

A rajtszám, a chip és a rajtcsomag átvételére már a verseny hetében (kedd, szerda, csütörtök) Budapesten, a Maratonman Óbuda Futóbolt és Frissítőponton (Budapest, Pacsirtamező u.3.) van lehetőség. A verseny előtt pénteken, illetve bejelentkezés előtt szombaton Balatonfüreden, a versenyközpontban, a Kisfaludy strandon van erre lehetőség.

A verseny végén a biciklik kiadása délután négy órától kezdődik, mégpedig érkezési sorrendben. Kerékpárt csak rajtszám ellenében tudnak kiadni.

A helyszínen Magyar Norbert kommentálja az eseményeket és buzdítja a befutókat, de a kerékpárosversenyen és futókörön is lesznek műsorvezetők.

A versenyt követően az egyéni célba érkezők az Athletes Gardenben felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, körülbelül tíz percig tartó frissítő masszázst.

A szervezők fotósa készít majd képeket az eseményről, amelyeket ingyenesen lehet letölteni a verseny honlapjáról.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*