A Balatonman verseny különféle érmei egymás mellett.

A Balatonkenesén megrendezett Balatonman versenyen akkor is részt vehetsz, ha még csupán amatőrnek számítasz a sportban, de természetesen akkor is, ha Ironmanként nyomod már egy jó ideje, azaz magabiztosan mozogsz a pályán, mert felkészült és rutinos versenyzőnek mondhatod magad. Akármelyik csoportba is tartozol, biztos lehetsz benne, hogy a versenyen mindenki jól fogja magát érezni és találni fog magának olyan kihívást, amely nemcsak fellelkesíti, hanem nyerésre ösztönzi. Akár Iron, akár Speciál távon hajóról rajtolsz, akár közép- vagy rövidtávon indulsz, mindenképpen élvezni fogod a versenyt, hiszen versenyezni öröm, legfőképpen pedig győzni fantasztikus érzés.

Milyen távokra számíthatsz? Középtáv egyéni férfi kategória: 1,9 km úszás, 90,5 km kerékpár, 21,1 km futás. Középtáv egyéni női kategória: 1,9 km úszás, 90,5 km kerékpár, 21,1 km futás. Rövidtáv egyéni férfi kategória: 1,5 km úszás, 45,5 km kerékpár, 7 km futás. Rövidtáv egyéni női kategória: 1,5 km úszás, 45,5 km kerékpár, 7 km futás.

A versenyközpont Balatonkenesén a Vak Bottyán Strandon lesz. A versenyen tilos bolyozni, akik ezt megszegik, azok a személyek a pályán lévő versenybíróktól időbüntetést kapnak, melyet a futás megkezdése előtt a depóban felállított Penalty boxban kell letölteniük.

A szintidők rövidtávon: 1.00 óra a kerékpározás megkezdéséhez, 3 óra negyvenöt perc a futás megkezdéséhez és 4 óra 45 perc a célba érkezéshez. Középtávon 1 óra 20 perc a kerékpározás megkezdéséhez, 3 óra 30 perc a második kerékpáros kör megkezdéséhez, hat óra a futás megkezdéséhez és nyolc óra a célba érkezéshez.

Minden szintidőn belül befutó egyéni középtávú versenyző érmet és egyedi Finisher mezt kap. A középtávon és a rövidtávon a szintidőn belül beérkezők egy befutó éremmel lesznek gazdagabbak. A versenyszámok dobogósai örülhetnek a legjobban, hiszen ők egy csodaszép kupát vihetnek majd haza, amelynek büszke tulajdonosai lehetnek. A versenyen még pénzdíjban is részesülhetnek a nagyon ügyesek, ugyanis a versenyen a középtáv első, második és harmadik helyezettjei pénzdíjazásban is részesülnek.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*