Simon Szimonetta fitneszmodell.

Mindenki elfoglalt manapság. Egészségünk érdekében azonban fontos időt szánni a testmozgásra. Naponta 30 perc nem a világ. Hagyj ki egy tévéadást főműsoridőben, reggelente kelj fel fél órával korábban, vagy fordítsd az ebédidő felét frissítő sétára. Biztosan be tudod ütemezni a testedzést, ha komolyan rászánod magad.

Sokan azért szánnak időt a testmozgásra, hogy megmutathassák a világnak, mennyire edzettek. Az emberek többsége ezért úgy gondolja, a fitneszmodellek a legegészségesebb és legvonzóbb emberi lények a világon. És valóban az egészség, az élet, a vitalitás és a szépség megtestesítői.

Minden mozgásra képes ember tud edzeni is, és mindenki, akin látszik az edzés jótékony hatása és a fizikai erőnlét, fitneszpéldaképpé válhat. Ha van benned késztetés erre, néhány tippel segítünk, hogy valóra válthasd elképzeléseidet:

1. Ne ess abba a tévhitbe, hogy a fitnesz csak a jó alakot szolgálja.

Napjainkban a karcsú nők és az izmos, látványos bicepsszel, tricepsszel és hasizommal rendelkező férfiak számítanak szexinek és vonzónak, rájuk néznek fel az emberek. Következésképp sokan nem az egészségük érdekében szánnak időt az edzésre, hanem azért, hogy a televízióban, a posztereken és a magazinokban látott fitneszmodellekhez hasonló külsővel rendelkezzenek. Ha fitneszpéldakép szeretnél lenni, ne csak az áhított szexi alakra összpontosíts, tartsd szem előtt azt is, hogy a testmozgás mindenekelőtt egészséges. Fitneszmodellként végül is nem kell egy manöken méreteivel rendelkezned.

2. Hidd el, látszik rajtad, mit eszel.

Egyszerű tény, hogy a testünkön meglátszik, milyen ételeket fogyasztunk, és milyen életmódot folytatunk. Ha ezt nem veszed komolyan, nem lesz belőled meggyőző fitneszpéldakép, mert a koncepció lényegét sem tudod majd hihetően elmagyarázni az embereknek.

3. Élj egészségesen!

Nyilván a gének is nagyban meghatározzák egészségi állapotunkat. Azt viszont te határozod meg, hogy mit eszel reggelire, ebédre, vacsorára, és mennyire folytatsz aktív életmódot. Ha nem élsz egészségesen, valószínűleg fitneszpéldakép sem lesz belőled.

4. Legyen pozitív énképed!

Légy pozitív önmagaddal, fogadd el adottságaidat, ha fitneszpéldakép akarsz lenni, függetlenül attól, milyen hatások érnek a külvilágból. Ne olyan testalkat után áhítozz, amelyet nem tudsz megvalósítani. Ne emészd magad olyan gondolatokkal, hogy más lenne a világ, ha vékonyabb combod vagy szebb hasizmod lenne. Ha képes vagy elfogadni önmagad, kellő önbecsülésed is lesz, és mások is tisztelni, csodálni fognak. Fitneszpéldaképnek lenni nem csak külső megjelenés és hiúság kérdése. A dolog lényege az egészség és a testi fittség, amelynek köszönhetően az egyén belső harmóniája kisugárzik, és mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*