Vízi torna a Bogácsi Termálfürdőben.

Bogácson immáron tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Egészségnapokat, amely nagy-nagy népszerűségnek örvend az emberek körében. A program július kilencedikén és tizedikén kerül megrendezésre. A program a Bogácsi Termálfürdőben lesz, ahová mindenkit várnak szeretettel, akinek fontos az egészsége és az egészséges életmód elkötelezett híve, vagy hamarosan szeretne életmódot váltani. Az Egészségnapokon lesz vízi torna, gerinctorna és masszázsban is lehet részed. Lesz alkalmad vért adni, szűrővizsgálatokon és állapotfelmérésen részt venni. A vendégek elmehetnek különféle szemináriumokra és tanácsadásokra, amelyek keretében az egészséges élettel és a diétával kapcsolatban kaphatnak értékes információkat.

Bogács Borsod-Abaúj-Zemplén megye déli részén fekszik. Aki még soha nem volt Bogácson, annak érdemes erre a gyönyörűségesen szép helyre ellátogatnia, ahol a rengeteg látnivaló mellett nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek is megtalálják a számításaikat. A gyógyvízéről és termálfürdőjéről is híres Bogács mindazoknak ajánlható, akik mozgásszervi és keringési panaszokkal küzdenek, mivel a vízben megmártózva a panaszok jelentősen enyhülnek, köszönhető ez a termálvíz magas ásványianyag-tartalmának.

A fürdőzést különféle gyógykezelésekkel lehet kiegészíteni, amelyet a Gyógycentrumban lehet igényelni. A kezelések egy részét az Országos Egészségbiztosítási Pénztár is támogatja, ehhez azonban orvosi szakvélemény szükséges, aztán minimális térítési díj ellenében a különféle kezeléseket, terápiákat – iszapkezelés, ultrahangkezelés, Bioptron lámpa, orvosi gyógymasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, víz alatti vízsugármasszázs – lehet kérni. A Gyógycentrumban léböjtkúrára is van lehetőség, így aki a saját otthonában nem mer belevágni, az orvosi felügyelettel itt megteheti. A léböjtkúra egy nagyszerű módja annak, hogy a szervezetben felhalmozódott salak- és méreganyagok kiürüljenek. Ezáltal a szervezet szinte fellélegzik, öngyógyító folyamatai beindulnak, amely szellemi felfrissülést és lelki megtisztulást is hoz a léböjtkúrán részt vevő személynek. A Gyógycentrumban 8 napos és 7 éjszakás, illetve 6 napos és 5 éjszakás léböjtkúrákra van lehetőség. Az árak többek között tartalmazzák a korlátlan gyógytea- és forrásvízfogyasztást, orvosi felügyeletet és konzultációt, testmasszázst, nyirokmasszázst, reggeli tornát, gyógyfürdő belépőt, infraszauna használatot. Ha valaki azt tervezi, hogy nyáron egy kicsit megtisztul, akkor érdemes Bogácsra látogatnia, ahol az Egészségnapokon is részt vehet, mindemellett pedig a Bogácsi Gyógycentrumban is feltöltődhet.

A csak szórakozni és kikapcsolódni vágyók is jól érezhetik itt magukat, hiszen van lehetőség éjszakai fürdőzésre, de kipróbálhatják a vízifocit és megtudhatják milyen az a vízen járó labda. Emellett rengeteg látnivaló is akad Bogácson. Ilyen például a Hagyományőrző ház, a Tájház, a Szent Márton-templom vagy a Színészliget. De el lehet látogatni a Cserép úti pincesorra is, ahol napközben finomabbnál finomabb borkóstolgatására van lehetőség, esténként pedig a baráti társaságok kedvükre beszélgethetnek, mulatozhatnak és élő zenére rophatják a táncot.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*