30 km-es furóverseny Budapest szívében, a Lánchídon.

A Coca-Cola Testébresztő keretében rendezik meg a 30 kilométeres maratoni futóversenyt. A versenyközpont az Ötvenhatosok terének a Damjanich utca felőli részén felállított sátorban lesz. Ezen a távon csak azok indulhatnak, akik 2000. október tizedike előtt születtek, vagyis már betöltötték a tizenhatodik életévüket.

A versenyre érdemes online módon nevezni, mert így biztos, hogy nem maradsz le a róla, hiszen a szervezők létszámlimitet is megállapítanak, illetve interneten keresztül kedvezőbbek a nevezési díjak is. Online módon jelentkezni a versenyre legkésőbb október negyedikén 17 óráig lehetséges. Természetesen van lehetőség a személyes nevezésre is. Legkésőbb itt is csak október negyedikéig tudod befizetni a nevezési díjat, mégpedig reggel kilenc órától délután öt óráig. És hogy hol teheted ezt meg? A BSI-ben, vagyis Budapesten a Váci út 152 szám alatt.

A rajtszámodat a versenyközpontban veheted át a következő napokon: október 6-án 12 és 17 óra között, október 7-én 8 és 17 óra között, október 8-án 9 és 17 óra között, illetve október 9-én 7.30 és 9 óra között.

Természetesen az első, a második és a harmadik helyezett díjazásban is részesül, mégpedig egy tárgyi ajándékot vihet magával haza erről a fantasztikus eseményről, legyen szó női, férfi, kerekesszékes vagy handbike-os versenyzőről. A győztes az lesz, aki a szabályok betartásával végigfutja a 30 kilométeres távot és a célvonalon elsőként halad át. Az eredmények folyamatos frissülnek az eredménylistában a célba érkezést követően.

A rajtszámok viselésére nagy gondot fordítanak a szervezők. Azok a versenyzők, akik nem viselik megfelelően a rajtszámukat vagy összehajtják, esetleg nem jól láthatóan viselik, akár tíz perc időbüntetést is kaphatnak. A verseny közben nem célszerű zenét hallgatni, nem lehet kutyával futni, görkorcsolyázni, kerékpározni, vagy rajtszám nélkül, illetve kerékpáros kísérővel futni.

A BSI jogot formál arra, hogy a résztvevők számát korlátozza és a nevezést is bármikor lezárhatja. Illetve a BSI fenntartja a jogot az útvonal és az időpont változtatásra is.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*