Tengerben lubickol egy fiatal nő.

Egész nyáron, így augusztusban is rendkívül sok sportprogram közül válogathatsz. Mivel nagyon hosszú a tél, így jobban jársz, ha nyáron nem hanyagolod el a sportokat és elegendő időt töltesz a napon, hogy télire feltöltekezz egy kis D-vitaminnal, amelyet a napfény vitaminjának is szoktak nevezni.

Augusztus 3-án ellátogathatsz a Tisza-tavi Vágtára Tiszafüredre. A Nemzeti Vágta tiszafüredi előfutama idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Az eseményen lovashuszárok vonulnak fel. A futamok között fogathajtó versenyt és lovásíjász bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők.

Augusztus 3-án és 4-én Bogácson tartják a Mozgolódós hétvégét, mégpedig a bogácsi Strand- és Gyógyfürdőben. Ezen a hétvégén ingyenes sport- és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket. A cél a különböző mozgásformáknak, a sport fontosságának és az egészséges életmódnak a népszerűsítése.

Szintén 2019. augusztus 3-án Orfűn kerül megrendezésre az Orfű Tó-show futás, amelyet idén már 32. alkalommal szerveznek a sport szerelmeseinek. A rendezvényen a távok a következők lesznek: 6,2 km és 12,4 km.

Augusztus 10-én 10. alkalommal kerül megrendezésre a MOFÉM Underworld Kupa, ami a kőbányai pincerendszerben lesz, és amelyet kifejezetten bringások számára készítettek.

Augusztus 11 és 17-e között rendezik a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált Veszprémben. Ez Európa egyik legnagyobb kézilabda fesztiválja, ahol nem csupán színvonalas mérkőzéseknek lehetsz a szemtanúja, hanem ez alatt a hat nap alatt rengeteg programban is részt vehetsz.

Augusztus 16 és 20 között kerül megrendezésre a Kis-Duna Vízi Fesztivál. A négy nap alatt felhőtlen szórakozásban lehet részed, ugyanis a koncertek mellett részt vehetsz sportrendezvényeken, színházi előadáson, lampionos csónakfelvonuláson és sok más, színes programon. Ráckeve tehát egy olyan rendezvényt kínál, amely leginkább a vízhez kötődik, pontosabban a Ráckevei Duna partjához. A programokat a Vadkacsa-szabadstrandon tartják. Milyen programok közül válogathatsz? Lesz néptáncgála, Freddie koncert, sportrendezvények, koncertek, például Kárász Eszter Mesezenekara, Bohemian Acoustic és Átrium Zenekar. A lampionos csónakos felvonulást pedig a Fourtissimo Zenekar közreműködésével szervezik.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*