Multifunkcionális TITAN M1 OLYMPUS elnevezésű kondigépen hasizomgyakorlatot végez egy férfi.

Azok a személyek, akik az egész testüket szeretnék építeni, a legjobb, ha az úgynevezett multifunkcionális kondigépet választják, már amennyiben a saját otthonukban szeretnének edzeni. Ezek a gépek amellett, hogy remekül erősítenek, sportos testalkattal ajándékoznak meg, és még az izmok növekedését és fejlődését is elősegítik. Természetesen azoknak is javasolható a használata, akik a testsúlyukat szeretnék csökkenteni, vagy egész egyszerűen egészséges életmódot szeretnének folytatni. A többfunkciós kondigép másik nagy előnye, hogy egy gépen rengeteg gyakorlatot el tudsz végezni, tehát gyakorlatilag az egész testedet karbantartja. Nem kell sem helyet, sem eszközt váltanod, ha egy új gyakorlatot szeretnél elvégezni, népszerűsége talán ebben is rejlik igazán.

Milyen izmokat erősíthetsz ezzel a szerkezettel és milyen gyakorlatokat végezhetsz rajta? A teljesség igénye nélkül néhány izom, amelyet megerősíthetsz általa: mell, váll, hát, tricepsz, bicepsz, comb, has és így tovább. És milyen gyakorlatokkal színesítheted az edzési programodat? Például mellerősítés, kinyomás, felhúzás, combfeszesítő gyakorlat.

Ezek a gépek általában nagy helyet foglalnak el, de a többségüket össze is lehet csukni. Választhatsz olyat, amelyen ülés, vagy akár háttámla is található. Súlyokat is vásárolhatsz a gépezethez, hiszen ezek segítséget nyújtanak a főbb izomcsoportjaid alapos átmozgatásában, erősítésében. Olyan kondigépek is vannak már a piacon, amelyekhez még vehetsz újabb és újabb súlyokat, így nem kell attól félned, hogy izmaid fejlődése megtorpan egy szinten és onnan soha többé nem fejlődsz tovább.

Kiknek javasolható a multifunkcionális kondigép? Elsősorban azoknak a sportos testépítőknek, akiknek nincs elegendő szabadidejük edzőterembe járni, vagy nem szeretnek mások előtt edzeni. Természetesen ezzel rengeteg pénzt is meg lehet spórolni, hiszen egy-egy edzőtermi bérlet igen borsos összegbe szokott kerülni. Nem kell a gépekre várakoznod, illetve nem kell az edzésedet megszakítanod azzal, hogy más után, a saját igényeidnek megfelelően állíts a gépen, vagy súlyokat pakolj rá, esetleg vegyél le róla. Ha allergiás vagy bármire, legyen az bármilyen illat vagy éppen por, vagy szeretsz a saját magad ritmusában edzeni, akkor a multifunkcionális gépet neked találták ki.

Ha úgy döntesz, hogy a jövőben otthon fogsz edzeni, akkor törekedj arra, hogy ezt biztonságosan tedd. Soha ne erőltesd meg magad, mert azzal csak magadnak okozol tengernyi problémát. Vásárláskor törekedj arra, hogy a számodra legmegfelelőbb modellt válaszd ki, próbáld ki, végezz rajta gyakorlatokat, egyszóval alaposan térképezd fel, hogy milyen gépet vásárolsz. Ha egyedül nem boldogulsz, akkor mindenképpen érdemes tanácsot kérni egy hozzáértő személytől.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*