Palackos búvár gyakorol egy medencében.

Sikonda Észak-Baranya egyik települése, amely közigazgatásilag a tőle mindössze négy kilométerre található Komlóhoz tartozik és a Sikonda-völgyben fekszik.

Az Ambient Hotel a Mecsek-völgyében magasodik. Programjai közül az élménymerülést augusztus elsejétől december harmincegyedikéig veheted igénybe. A merülés során egy profi búvároktató vezet be a palackos búvárkodás rejtelmeibe. A merülésre az élménymedencébe kerül sor, amely egy órán keresztül tart. A búvárkodás minden egyes lépésével alaposan megismerkedhetsz, hiszen először megnézhetsz egy búvárkodással kapcsolatos videót, majd az oktató bemutatja a búvárkodáshoz szükséges felszereléseket. Megtanítja a technikai alapokat és a segítségével elsajátíthatod a kézjeleket, hiszen a merüléseknél tudnod kell, hogy mikor melyik kézjel milyen jelentéssel bír. Az egyórás programra előzetesen be kell jelentkezni, költsége pedig 15000 Ft.

Ez a hotel nem pusztán a merülés élményét képes megadni neked és családodnak, hanem számtalan más programokat is biztosít a pihenni vágyó vendégeknek. A Természet Csodái program keretében részt vehetsz egy 12 kilométeres körtúrában, ellátogathatsz az Abaligeti cseppkőbarlangba és Denevérmúzeumba, de szerveznek Sikondán és környékén kerékpáros és gyalogos túrákat is, és kedvedre horgászhatsz a Sikondai horgásztavakban. További programok a hotelben: aktív kikapcsolódás, kulturális programok, gasztronómiai kikapcsolódás. A szállodán belül lehetőséged van kipróbálni az aquafitneszt, a már említett élménymerülést, de vannak gyermekeknek szóló programok is, mint például a gyermek-és babaúszás és vízi gyermek animáció. Ezeknek a programoknak egy része nem ingyenes, előzetes bejelentkezés szükséges, és a hotel honlapján arról is tájékozódhatsz, hogy mely napokon érdemes néhány napot a szállodában töltened, ugyanis vannak olyan események, amelyek csak egyes napokra szólnak és nem folyamatosak.

A hotelben különféle rendezvényeket is szerveznek. Ilyen például a csapatépítő tréningek, a konferenciák és az esküvők szervezése.

A hotel wellness- és spaszolgáltatásai: beltéri ülőmedence, gyermekmedence, élménymedence, sókabin, finn és infra szauna, gőzkabin, kültéri jacuzzi és kültéri finn szauna. A szálloda egyéb szolgáltatásai többek között: étterem, grillterasz és snack bár, masszázsok és testkezelések, relax szoba, wifi a szálloda egész területén, szobaszerviz.

A szálloda 67 kétágyas, 5 egyágyas szobával, 4 apartmannal és egy luxuslakosztállyal várja a vendégeket. A hotel különlegessége, hogy úgynevezett illatszobákat is tudnak a vendégek számára biztosítani és ezáltal illatélményben részesítik őket. A superior illatszobákban Zólyomi Zsolt (az Orr) illatszelekciói közül lehet válogatni. Az úr Magyarországon az egyetlen magyar parfümőr. Milyen illatok közül lehet válogatni? Az illatok között megtalálhatod a következőket: frissen kaszált fű, erdőmélyi csend, izgató csokoládé, nyugtató levendula, fenyőerdei levegőzés és frissítő fehér virágok.

A hotel szolgáltatásaival, gasztronómiai csodáival, wellnessprogramjaival a különleges feltöltődést nyújtó illatos szobáiban, illetve a festői környezetben tökéletesen ki lehet kapcsolódni és fel lehet töltődni. Ha szeretnél relaxálni és néhány napot szívesebben lazítanál az örökös mókuskerék helyett, akkor ezt ebben a szállodában nyugodt szívvel megteheted, és minden bizonnyal csalódni sem fogsz, hanem egy különleges élménnyel gazdagodsz majd.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*