A kalandpark kikapcsolódás kicsik és nagyok számára

Ha még nem jártál Lillafüreden és imádod a kalandokat, és a sport is az életed része, akkor mindenképpen látogasd meg a Sport- és Kalandparkot, hiszen itt nagy élményekben lehet részed!

Itt nagyon jól érezheted magad, hiszen a szervezők célja egyrészt a szórakoztatás, de a tartalmas kikapcsolódásnak is minden formáját megtapasztalhatod, amennyiben ezt a helyet választod a pihenésre.

Ebben a komplexumban egy életre szóló élményben lehet részed, akár a barátaiddal látogatsz el ide, akár a családodat szeretnéd néhány feledhetetlen órával meglepni.

A kalandpark a festői szépségű Bükk-hegység lábánál húzódik, a Szinva-völgyben, a Szinva-patak és a Garadna-patak összefolyásánál található. A több mint kéthektáros, Bükki Nemzeti Park területén fekvő parkban nem csak a nagyobbak érezhetik jól magukat, hanem bármely korosztály, hiszen itt mindenki találhat olyan programot, ami kedvére való lehet.

Kültéri és beltéri programok közül válogathatsz. A kültéri programok közül felkeltheti az érdeklődésedet a magaslati kötélpálya, az elektromos kétkerekű pálya, a téli és nyári korcsolyapálya, a görkorcsolyapálya, a tematikus játszótér, a streetballpálya, a poolballpálya. Ha aktív pihenésre vágysz, akkor lehet, hogy a piknikrét is a kedvedre való lesz.

Ha szereted a futball témájú játékokat, akkor a panIQszoba is tetszeni fog, ahol kilencven percen keresztül speciális logikai és ügyességi játékokat játszhatsz egy többtermes pályarendszerben. Ha bátornak érzed magad, akkor az ejtőgépet és a zipline lecsúszót neked találták ki. A gyerekekről sem feledkeztek el, hiszen ők a légvárban érezhetik nagyon kellemesen magukat.

Ez az a szabadidős park, amely Magyarországon egyedülállóan sorakoztat fel különleges futball tematikájú attrakciókat.

A sportprogramok mellett egyéb – kulturális és gasztronómiai – programokkal is készülnek a szervezők. Akad itt gyalogos- és kerékpártúra, illetve kézműves foglalkozásokat is tartanak, amelynek a gyerekek örülhetnek igazán.

 

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*