Siófok felirat a Balaton partjánál.

Ha szívesen ellátogatnál Siófokra és szereted a különféle sportokat, akkor mindenképp menj el a Full Xtreme Sport Parkba, hiszen itt van paintball, bigfoot, infraharc, jégpálya, de egyéb extrém sporteszközök is várják azokat az embereket, baráti társaságokat, akik imádnak bohóckodni és sportolni. Ezt a helyet azoknak találták ki, akik szinte függenek az adrenalintól és imádják a kalandokat, a kihívásokat.

A sportparkot Siófok-Kilitiben alakították ki. A szervezők a 12 év fölötti sportrajongókat és szórakozni vágyókat várják ide. A paintballt a felnőttek számháborújának is nevezik, hiszen itt nem babra megy a játék. Mindenki kap egy fegyvernek látszó tárgyat tele festékgolyókkal. Akit eltalálnak, annak ki kell szállni a versenyből. Az győz, akinek tiszta marad a ruhája, legalábbis nem lesz rajta festékpaca.

A lasertag vagy az infraharc nincs olyan fájdalmas, mint a paintball, ahol ha a festékgolyó eltalál, bizony megérzed, hogy hol találtak el a fegyverrel. Igaz, hogy az infraharcnál nem érzel majd fájdalmat, de sokkal nagyobb figyelmet és koncentrációt igényel, mint a festékes játék.

A lasertag egy olyan csapatjáték, ahol fejlesztheted a vezetői készségeidet, a stratégiai gondolkodásodat és megtudhatod, hogy milyen csapatban a csapattársaiddal együttműködni. Ezt a játékot kültéren és beltéren is lehet játszani. A lézerpuska infravörös fényt bocsájt ki magából. Ez teljesen veszélytelen és ez nemcsak sötétben, hanem odakint, nappali világosságban is nagyon jól működik, nagyon jól látható. Mivel sérülést nem okoz, így gyerekek is kipróbálhatják.

A sportparkban van három darab bigfoot nevű jármű, amelyet csak utasként próbálhatsz ugyan ki, de így is nagy élményekben lehet részed. Milyen extrém sportok vannak még a parkban? Kipróbálhatod a bikalökést, a loopingot, de a mászófalon is bebizonyíthatod, hogy milyen az állóképességed és mennyire vagy merész, illetve hogy mennyire szereted a kihívásokat.

Mielőtt nagy baráti társasággal Siófokra utaznál, jobb ha tudod, hogy a sportparkba előzetesen be kell jelentkezned és időpontot kell egyeztetned.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*