Beépített lámpával ellátott futócipő éjszakai futásokhoz.

2017. június tizenhetedikén immáron negyedik alkalommal rendezi meg a FutaPécs SE a félmaratont Orfűn. A verseny napja szombati napra esik. És hogy mikor kezdőik? Este kilenc órakor. A versenyközpont pedig az orfűi Fitt Jurtatábor előtt lesz. A szervezők határozottan kijelentették, hogy ez a félmaraton nem verseny, hanem egy ingyenes program, vagyis egy örömfutás.

A „verseny” távja: félmaraton (21,1 km) egyéniben. Mivel ez egy örömfutás és nem verseny, ezért mindenki csupán annyit fut, amennyit szeretne, amennyi távhoz éppen kedve van. A rendezvényközpontnál frissítőpontot állítanak fel.

Hogy mi a rendezvény célja? A futás örömének terjesztése, az egészség megőrzése, a futóbarátságok kialakítása és fenntartása, és lehetőség a FutaPécs 4 Run Crestyle sorozat teljesítésére.

A rendezvényen minden futó csakis a saját felelősségére indul, és minden futó hozzájárul ahhoz, hogy a FutaPécs Se az adatait tárolja és a részére a jövőben információs anyagot küldjön e-mailen keresztül.

A résztvevők elfogadják, hogy az eseményen készült film-, illetve képanyagokon az események internetes vagy televíziós közvetítésében és azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet. Ezért senki semmiféle ellenszolgáltatást nem várhat és nem kérhet.

Mindenkinek felelősséggel ki kell jelentenie, hogy az állapotát rendszeresen ellenőrizteti és az eseményre alaposan felkészül, vagyis csakis egészséges állapotban áll a rajthoz.

Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy a FutaPécs SE-t semmiféle felelősség nem terheli, a rossz állapotból, a nem megfelelő felkészültségből, a rejtett betegségből adódó sérülésekért vagy egészégügyi problémákért és az eseményen történt egyéb más okból eredő sérülésekért.

Mindenkinek tudnia kell tehát, hogy ez az esemény nem verseny, hanem örömfutás. Éppen ezért az esemény ideje alatt nem lesz útlezárás, így mindenkit fokozott óvatosságra intenek, vagyis mindenkinek be kell tartania a KRESZ szabályait.

Milyen programokon vehetsz részt, ha az örömfutás előtt már Orfűre érkezel és még ott is maradsz néhány napig? Június másodika és június negyedike között, a Kincses Baranya Fesztiválon vehetsz részt. Június huszadikán a 30Y, vagyis egy 2000-ben alakult pécsi rockzenekar koncertezik, június huszadika és huszonnegyedike között pedig a FOO (Fishing on Orfű) koncertjeit élvezheted.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*