Halloweeni rajz narancssárga háttérrel.

A debreceni Halloween futást immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Debreceni Kilométerek Sportegyesület. A Halloween futás 2017. október huszonegyedikén hat órától kezdődik. Ez egy szombati nap lesz, és a futóknak összesen kilenc kilométeres távot kell megtenniük. A rajt és a cél is az Egyetem téren lesz.

Ez a futás nem egy hagyományosan, azaz sportöltözetben és futócipőben végrehajtott futás lesz, hiszen itt halloweent ünnepli mindenki, így ne ijedj meg, ha a futók között különleges öltözetű boszorkányokon, szellemeken, netán vámpírokon akad meg a tekinteted. Az ünnepi hangulatot tovább fokozzák a töklámpások, amelyek nemcsak fényt adnak, de kicsit félelmetessé is teszik az sötét estén való futást. Főleg, ha annak fénye egy nem túl szép boszorkány szemén csillan meg. Töklámpást bárki faraghat magának. Érdemes is energiát és időt áldozni rá, mivel a legkreatívabb lámpásokat kiállítják és a készítője díjat is kap majd.

Minden futó, aki a célba ér – nem számít, hogy hányadikként – befutóérmet kap. Nem az számít, hogy első légy, hanem hogy lefusd a kilenc kilométeres távot. A tombolát sokan szeretik. Nos, ezen a rendezvényen is lesz tombolasorsolás, ahol a verseny támogatóinak ajándékai kerülnek majd kisorsolásra. Ha szereted a forró teát és a hagyományos, magyar ételeket, akkor itt a helyed, mivel a versenyzőket, pontosabban a befutókat egy pohár forró teával és lila hagymás zsíros kenyérrel várják.

A futás útvonala: Egyetem tér (rajt) – Dóczy József utcán jobbra – Móricz Zsigmond körúton jobbra – Pallagi úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Hadházi úton jobbra – Nagyerdei körúton jobbra – Oláh Gábor utcán jobbra – Vigadó téren jobbra – Ady Endre úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Pallagi úton jobbra – Móricz Zsigmond körúton balra – Dóczy József utcán balra – Egyetem tér (cél).

Ez az útvonal ugyan nem kerül lezárására, de a rendőrség biztosítani fogja, ettől függetlenül a résztvevők mindenkit fokozott óvatosságra intenek. Mindenki legyen körültekintő és figyeljen oda a saját és más testi épségére.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*