Piros bogyós gyümölcsök egy kis tálkában, mellette az asztalon egy óra.

Az egészséges táplálkozás témakörében számos fogyókúrás és fitneszprogram lelhető fel a piacon. Egy részük csak évek alatt fut be, míg másik részük a hatékony, titkos módszerek közé tartozik. Az egyik ilyen titkos módszer a Jorge Cruise által kifejlesztett, 3 Hour Diet elnevezésű fogyókúrás program, melynek lényege, hogy a módszert alkalmazók három óránként étkeznek. Nyilván sokan elcsodálkoznak, hogy lehetséges a súlycsökkentés három óránkénti rendszeres étkezés mellett, a módszer azonban tudományosan bizonyított, és Jorge Cruise az egyik legnagyobb fitnesz szaktekintélynek számít.

A módszer lényege a felismerés, mely szerint a szervezet kellő táplálékellátás hiányában éhező üzemmódba kapcsol, vagyis zsírégetés helyett zsírt raktároz. Más szóval a zsírégetés helyett az izmok energiáját használja fel a szervezet az alapvető működéshez.

A módszernek köszönhetően nincs állandó éhségérzet, a résztvevők többsége még az órát is beállítja, hogy ne feledkezzen meg a rendszeres étkezésről. A program keretében az érdeklődők azt is megtanulják, hogy milyen ételeket célszerű fogyasztani a legjobb eredmény elérése érdekében. A módszer alkalmazásában a siker kulcsa az egyénnek megfelelő ételek fogyasztása.

Jorge Cruise könyvében, amennyiben komolyan érdekel ez a módszer, rengeteg ötletet, javaslatot és trükköt találhatsz, melyek segítségével eredményes lehetsz, akármilyen elfoglalt is vagy. Mindenképpen tartsd észben, hogy egy ilyen fogyókúrás program elkötelezettséggel jár. A módszer méltán híres az eredményességéről, de ehhez nélkülözhetetlen az órarend betartása. Ne ezt a programot válaszd, ha nem akarsz háromóránként étkezni.

Csak javasolni tudom a módszert, ha érdekesnek találod. Jelenlegi és megcélzott testsúlyod függvényében számos tényezőt kell figyelembe venned. A lehető legjobb és azonnali eredmény elérése érdekében őszintének kell lenned önmagaddal. Mintegy 4,5 kg súlyfeleslegtől szabadulhatsz meg az első két hétben, de sok esetben ez minden további két hétben megismételhető. Számos híresség is esküszik erre a módszerre, mivel rövid időn belül eredményre vezet.

A módszer előnye a hatékonysága, hátránya pedig a vele járó elkötelezettség, de leszögezhető, hogy gyorsan meghódította a világot. Amennyiben most hallottál róla először, érdemes időt szánnod rá, hogy kipróbáld és beépítsd a mindennapjaidba. A módszert alkalmazók látványos eredményekről számoltak be. Mindenképpen javaslom azoknak, akik fogyni szeretnének az állandó éhségérzet nyomasztó jelenléte nélkül.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*