Tempósan gyalogol egy nő kinn a szabadban, a kép a fenekére koncentrál.

A gyaloglás karbantartja az egészséget és még a feneket is izmossá és csinossá varázsolja. Ha arra vágysz, hogy a farizmaid kicsit erősebbek, tónusosabbak és formásabbak legyenek, akkor élénk tempóban szükséges gyalogolnod. Az is jó megoldás, ha gyaloglás közben megfeszíted a farizmaidat. Gyaloglás közben lépj kisebbeket, fokozd a sebességet és a legtöbb alkalommal emelkedő gyalogolj, ezzel még inkább megerősítheted és formálhatod ezt a testrészedet.

Biztos a te fejedben is megfogalmazódott a kérdés, hogy mégis, hogyan lehetséges az, hogy egy egyszerű gyaloglással csinosabb lesz a feneked, miközben ez csak annak szokott sikerülni, aki keményen edzi ezt a testrészét. Ha betartasz néhány tanácsot, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gyaloglással is elérheted azokat az eredményeket, mint más a fenékre szabott edzéstervével.

Nagyon lényeges, hogy ne csak sík terepen gyalogolj, hanem emelkedőt is iktass be az edzésprogramodba, mert ezzel alaposan megdolgoztatod a farizmaidat. Ha csak teheted, soha ne a liftet használd, hanem lépcsőzz, hiszen ezzel is ugyanolyan jó eredményeket érhetsz el.

Az sem mindegy, hogyan gyalogolsz. Tartsd egyenesen a testedet és a hátadat, és gyaloglás közben húzd be a hasadat. Edzés közben feszítsd meg a farizmaidat, így azok keményebben fognak dolgozni. Egy-két hónap múlva már te magad is észreveszed a különbséget a korábbi önmagadhoz képest, fél év múlva pedig sokkal feszesebb és tónusosabb lesz a feneked, mint amilyen valaha is volt.

A gyorsabb gyaloglás is segít abban, hogy a hátsó feled olyan legyen, mint amilyenről mindig is álmodtál. Dönts egyéni csúcsokat! Mérd le, hogy mennyi idő alatt vagy képes egy kilométert legyalogolni, majd minden edzés alkalmával próbáld meg ugyanazt a távot rövidebb idő alatt megtenni.

A gyaloglás mellett némi erősítő edzésre is szükséged lehet, ha gyors eredményeket szeretnél elérni. Próbálj olyan gyakorlatokat végezni, amelyek megerősítik a farizmaidat. Erre nagyon jó lehet a lábemelés, a csípőemelés és a kitörés is.

A gyaloglás nem azonnal hozza meg a várva várt eredményeket. Bizony, ahhoz idő kell, hogy a feneked csinos és izmos legyen. A lényeg, hogy soha ne add fel, légy kitartó és hamarosan ugyanolyan jól fogsz kinézni a régi farmerodban, mint évekkel ezelőtt.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*