Apa és fia üdvözli egymást vagány módon egy tó partján, mindketten tartják a biciklijüket.

Velencei-tavi biciklitúra, 2017. 05. 27.

A Velencei-tavi biciklitúra 2017. május huszonhetedikén délelőtt tíz órától kerül megrendezésre, amely előreláthatólag délután egy óráig tart majd. Ezen a napon minden sportembert, diák önkéntest és támogatót várnak a szervezők a Velencei-tó körbebiciklizésére. A rendezvénynek kiemelt és nemes célja van, mégpedig a közösségi megmozdulás a gyógyíthatatlan betegek ellátásának javításáért.

Indulás tizenegy órától lesz Velencéről, a Korzó szabadstrandról. Ez közel van a velencei vasútállomáshoz, és van lehetőség autóval is parkolni.

A szervezők három ellenőrzési pontot biztosítanak a túravonalon. Itt önkéntesek játékos feladatokkal várják majd a kicsiket és nagyokat is. A három pont 3 frissítőpontot és három távot jelent, amelyek mindegyike külön-külön is teljesíthető. Ez az információ azoknak a személyeknek lehet fontos, akik szeretnének ugyan a versenyhez csatlakozni, de nem érzik magukat elég fittnek, vagy nincs elég lelkesedésük ahhoz, hogy a teljes kört megtegyék.

Kedvezményes korai regisztráció: 1500 Ft/fő, diákönkénteseknek 700Ft/fő, hat éves kor alatt pedig ingyenes. A helyszínen is lehet regisztrálni délelőtt tíz és tizenegy óra között. Ebben az esetben 1800 forintot kell fizetni, diákönkénteseknek ezer forintot és hatéves kor alatt ekkor is ingyenes a részvétel. A rendezvény teljes bevételét a hospice ellátás fejlesztésére fordítják a szervezők.

Ha több időt szeretnél Velencén tölteni, akkor jó helyet választottál, ha érdekes és színes programokat keresel magadnak és a barátdaidnak. Május tizenkilencedike és huszonegyedike között kerül megrendezésre a Tour de Velencei-tó. Huszadika és huszonegyedike között a Magyar Drón Bajnokságon – Drone Racing Hungary – vehetsz részt. Ez a program már nemcsak a térség, hanem az ország legnagyobb kerékpáros rendezvénye, amely három napon keresztül túrákkal, országúti és mountain bike versenyekkel vár téged. A verseny mellett kerékpáros programok, ügyességi játékok és gyermekversenyek szórakoztatják a jelenlévőket. Május huszonhatodika és huszonnyolcadika között pedig a Szent Orbán Borünnepen és Bohém Napokon vehetsz részt, ahol garantált szórakozást biztosítanak minden idelátogató számára.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*