A demjéni Hotel Cascade Lobbyja.

A Hotel Cascade és környezete igazi felüdülést jelent a test és a lélek számára. A hotelt körülvevő pihentető és megnyugtató környezet, illetve a szálloda hangulata mindenki számára igazi kikapcsolódást jelenthet. A szolgáltatások is a vendégek teljes körű kényelmét biztosítják. Aki úgy dönt, hogy szeretne néhány napot ebben a hotelben megpihenni, tudnia kell, hogy a szobaárban benne foglaltatik a svédasztalos reggeli, esténként egy négyfogásos vacsora a Cascade étteremben és az Aqua Spa korlátlan használata is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a vendégek korlátlanul használhatják a beltéri élménymedencét, az infrakabint, a gőzkabint, a finn szaunát, az aromakamrát, a sókamrát és még szaunaszeánszokon is részt vehetnek. A vendégek ahány éjszakát töltenek el a hotelben, annyi alkalommal léphetnek be ingyen a Demjéni Gyógyfürdőbe, ahol a kültéri gyógyvizes medencék gyógyhatásait is élvezhetik. A vendégek továbbá használhatják a Fitness sarkot, élvezhetik a vezeték nélküli internetezés örömeit, használhatják az Xbox szobát és a szálloda előtti parkolót, így a személygépkocsijukat is biztonságban tudhatják.

A hotel szobái különböző stílusban – aqua, natural és rustic – berendezettek. Az aqua szobák a vizet, pontosabban a lágy hullámokat jelenítik meg a padlón, a falakon és a függönyökön egyaránt. Ezek a motívumok mind-mind a pihenést szolgálják. A színes LED-világítás még kellemesebbé teszi az ezekben a szobákban történő pihenést. A natural szobákkal a tavaszt jelenítik meg a hotelben, ezt az évszakot elsősorban a világos színekkel sikerült megeleveníteniük a hotel megálmodóinak. A rustic pedig egy másik évszakot, az őszt varázsolja a szobákba. Ezeket a szobákat az őszi hangulatú erdők, pontosabban az erdők fáira oly jellemző színek uralják, amely színek nyugtatólag hatnak a lélekre és a szellemre egyaránt.

A hotelhez tartozó Cascade étteremben magyar és nemzeti ételeket is felszolgálnak, hogy a vendégek igényeit kielégítsék. Étkezésre, egy könnyed borozgatásra és szórakozásra lehetőség van még a Rustic Grill Bárban és a Casserta Lobby Bárban. A Bortrezor pedig különféle rendezvényeknek, illetve borvacsoráknak biztosítja a helyszínt.

Az Aqua Spában lehetőség van a testi és lelki feltöltődésre és regenerálódásra egyaránt. A Medical Spa a gyógyulni akarókat várja szeretettel, hiszen itt megtapasztalhatják a különböző problémákkal küszködő vendégek a balneoterápia pozitív hatásait. A Beauty Spa a szépséget helyezi előtérbe, vagyis különféle kezelésekkel várják a hotel vendégeit. A Babor arckezelések pedig leginkább az arc kényeztetését szolgálják, de a szolgáltatások között nyak- és dekoltázsmasszázs is szerepel.

A leírt szolgáltatások csak a töredéke azoknak a lehetőségeknek, amelyben a hotelbe látogatók részesülhetnek. Azok, akik szeretnének kikapcsolódni néhány napig ebben a kiváló hotelben, tájékozódhatnak a hotel honlapján, ahol többek között azt is megtudhatják, hogy létezik a törzsvendégprogram, vagyis bronz, ezüst vagy arany törzskártyát is lehet birtokolni, amely kártyák különféle kedvezményeket vonnak maguk után.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*