Philip Mills egyik kardioedzése, a harcművészeti elemeket tartalmazó BodyCombat.

A Less Mills fitnesz tizenegy kitűnő edzésprogramot foglal magába, amely a világ számos országában meglehetősen nagy közkedveltségnek örvend. Less Mills a feleségével nyitotta meg első edzőtermét még 1968-ban, Aucklandben. Igazából a pár fia, Philip lendítette fel az üzletet, amely csak a kilencvenes években kezdett egyre nagyobb népszerűségnek örvendeni. A BodyBalance, a BodyStep, a BodyVive, BodyPump, BodyAttack, BodyJam és a többi edzésforma attól válik érdekessé és izgalmassá, hogy sajátos koreográfiákon alapszik, és ezek folyamatosan frissülnek és meg is újulnak, hiszen mindig a legújabb slágereket tartalmazó CD-k határozzák meg a gyakorlatokat. Hetente több millióan mozognak a méltán híres Millsék által kidolgozott edzésprogramra.

A BodyJam legfőképpen az önkifejezést, míg a BodyBalance a koncentrációt fejleszti, emellett erősíti az izmokat, illetve javítja az egyensúlyérzéket, a testtartást és a testtudatot. A BodyBalance a jóga nyújtógyakorlatai mellett a pilátesz mozdulatsorait is tartalmazza.

A BodyPump egy csoportosan végzett, súlyzórúddal végzett edzésforma, amely minden nagyobb izomcsoport megdolgoztatásában részt vesz, emellett fejleszti az állóképességet és erőt, energiát kölcsönöz a testnek.

A BodyCombat egy olyan kardioedzés, amely harcművészeti elemeket foglal magába, mint például karate, boksz vagy a thai chi. Ezek a harcművészeti elemek, amelyeket becsempésznek az edzéstervbe, hihetetlen fitté és energikussá képesek az emberi testet varázsolni. Ez az aerobicedzés a fontosabb izomcsoportokat formálja, de a testtartást is javítja. Jó hatással van a tüdő és a szív működésére. Csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát és növeli a csontsűrűséget. Fejleszti a koordinációs képességet és az önbizalmat. Aki fogyókúrázik, annak tökéletes választás, hiszen csak úgy égeti a kalóriákat ez a zenére végzett, különleges mozgássorozatokból álló edzésforma. A BodyCombat nemcsak azt tanítja meg, hogy hogyan kell a harcművészet tematikája alapján ütni, rúgni, védekezni és támadni, hanem azt a sztereotípiát is képes leküzdeni, hogy ez a sporttevékenység nem éget kalóriákat. Merthogy ennek éppen az ellenkezője igaz, ugyanis nemcsak komoly önfegyelemre tanít meg, hanem még a felesleges kilóktól is segít megszabadulni.

2004-ben Philip Mills lett az év vállalkozója fitnesz területen, hiszen az edzésnek ilyen irányú modernizációja hihetetlen és elképesztő sikert aratott a világ számos országában.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*