Virágzó gyümölcsfa csodaszép, rózsaszín virágaival.

Végre itt a jó idő, legalábbis már többször süt ki a nap és örvendeztet meg bennünket meleg sugarával. Végre ki lehet mozdulni és fel lehet töltődni egy kis D-vitaminnal. Erre a vitaminra mindenkinek szüksége van. Gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek. Hiszen ez a vitamin kiemelt szerepet játszik az immunrendszer megerősítésében. Ha télen sokat voltál beteg, akkor valóban itt az ideje, hogy kimozdulj és friss levegőn is eltölts egy kis időt. Biztos lehetsz benne, hogy a tavaszi napsütés adta D-vitamin téged is megerősít. Menj a természetbe és sétálj, vagy kirándulj, de a tavaszi napok nagyon ideálisak egy kis túrázásra is.

Ha szereted a sportot, akkor bizonyára télen sem tétlenkedtél, és ha máshova nem is, az edzőterembe rendszeresen lejártál. Ha valami izgalmasabbra vágysz, mint egy kis séta, akkor két áprilisi sportprogramra is elmehetsz és akár mindkettőn bebizonyíthatod, hogy mennyire vagy edzett.

Az első program, amit ajánlani szeretnék, 2020. április 26-án lesz. Kicsit mókás a neve a programnak: Nyúlcipőbolt Mecsek Trail 2020. A program első állomása a Mecsekbe kalauzolja a résztvevőket. Az útvonalat úgy állították össze, hogy megcsodálhasd Kelet-Mecsek legszebb helyeit és közben a táj szépségében is gyönyörködhetsz. A következő helyszíneket nézheted meg: Zengő, Püspökszentlászló, Kis-tóti-völgy, Kisújbánya, Óbányai-völgy, Bak-völgy.

Távok: S: 12,5 km/ 540m+

M: 17,5 km/730m+

L: 29,5 km/ 1005m+

Milyen felszereléseket javasolnak kötelezőként a verseny résztvevőnek? Mobiltelefont bekapcsolt állapotban, fényképes igazolványt, és egy minimum 0,5 literes víztartályt és hozzá egy poharat.

Ha szeretsz futni, akkor a következő programot neked találták ki. Látogass el Révbérpusztára 2020. április huszadikán, és vegyél részt a Pusztafutáson. A programnak ugyanis ez a neve. Ezt a sportprogramot immáron ötödik alkalommal rendezik meg és egyre nagyobb sikerrel. A Pusztafutás egy családi terepfutóverseny, amelyet csodás, változatos útvonalon terveztek meg a család apraja nagyja részére. Ez egy remek alkalommal arra, hogy az egész család kimozduljon és egy fantasztikus élményben legyen része. Nem mellesleg az ilyen programoknak remek összetartó erejük is van.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*