Kamion EB a mogyoródi Hungaroring pályáján.

Szeptember ötödikén és hatodikán kamionverseny kerül megrendezésre a Hungaroringen. Természetesen nemcsak a kamion szerelmeseit várják erre a nagy volumenű rendezvényre, hanem azokat a családokat is, akik szeretnék, hogy gyermekeik felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak. A gyerekek és a „kamionőrültek” mellett azok is örülhetnek, akik Ákos-rajongók, ugyanis a nagyszerű előadó is megjelenik a színpadon, hogy dalaival elkápráztassa a közönséget.

Mogyoród ad tehát helyet a Kamion Európa-bajnokságnak, ahol öttonnás járművek állnak majd a célhoz. A versenyen jelen lesz Kiss Norbert is, aki az Európa-bajnoki cím védője és a mezőny legfiatalabb versenyzője is , aki megcsillogtathatja tudását és bebizonyíthatja, hogy van helye a futamon.

A fesztivál kitűnő ötlet, ha valaki nem tudja, hogy milyen családi programot válasszon ezen a két napon. A gyerekek biztos, hogy élvezni fogják a hétvégét, hiszen számtalan aranyos programmal várják őket. Erre a két napra helyet kap a rendezvény helyszínén a Tropicarium és az Állatkert, de betekintést nyerhetnek a Csodák Palotájába, hazánk első interaktív tudományos kiállítására, ahol még azok a gyerekek is kedvet kaphatnak a kísérletezésre, akik nem kedvelik a fizikát és kevésbé érzik magukhoz közelinek a természettudományok világát. Természetesen nem csupán a gyerekek, hanem a család minden tagja játszhat és kipróbálhatja a kiállított eszközök segítségével a tudását és képességeit. A gyermekprogramok között szerepel a Lego City is, ahol az igaziakhoz hasonlatos kamionokat lehet építeni. Ez is kíván némi kézügyességet, de a kreatív és művészetkedvelő gyermekek is kiélhetik művészi hajlamaikat, ugyanis lesz kézműves-foglalkozás és gyöngyfűzési lehetőség is. A csillámtetoválásnak pedig a kisebbek örülhetnek.

A kisebbek szórakoztatását az Alma Együttes biztosítja, akik minden alkalommal megérintik a gyermekek lelkét és a tündéri gyermekdalok nemcsak éneklésre, hanem táncolásra is késztetik őket. A nagyobbaknak és a felnőtteknek sem kell szomorkodni, hiszen Ákos igazi koncerthangulatot teremt minden egyes alkalommal, amikor színpadra lép, így az ifjúság és a felnőtt korosztály sem marad ki a mulatozásból.

A rendezvényre a belépés 0-13 éves kor között teljesen ingyenes. Szeptember harmadikáig kedvezményes jegyvásárlást is biztosítanak, de ez a futam két napján már nem lesz érvényes.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*