Egy fekete és egy fehér korcsolya kinn, a szabadban, a jégen.

Sátoraljaújhely egy gyönyörű város a zempléni táj központjában. Amennyiben télen is előnyben részesíted az aktív pihenést, akkor mindenképpen látogasd meg ezt a csodálatos helyet! Nemcsak azért, hogy bebarangolhasd a tájat, hanem azért is, hogy kipróbálhasd, milyen érzés görkorcsolyázni a Zemplén Kalandparkban.

A Zemplén Kalandpark 1000 négyzetméteres pályája tavasszal és nyáron görkorcsolyapályaként üzemel, de amikor beköszönt a hideg, akkor műlyégpályává alakítják, hogy aztán a vendégek kedvükre szórakozzanak, pontosabb megmozgassák a végtagjaikat.

Ha szeretsz korcsolyázni, mindenképpen látogasd meg a helyet, mert egy fantasztikus élményben lehet részed. Hogy ne érjen meglepetés, mindenképpen érdemes a nyitvatartási időről is tudnod. A jégpálya minden hétköznap délelőtt tíz órától délután négy óráig tart nyitva.

Természetesen gondoltak azokra is, akik csak hétvégén érnek rá, hogy a szabadidő aktív eltöltésének hódoljanak. A Zemplén Kalandpark, pontosabban a jégpálya szombaton délelőtt fél tizenkettőtől nyitja ki a kapuit és este hét órakor van záróra. Vasárnap reggel kilenckor válthatsz belépőt, amely este hét óráig érvényes.

Ha van kedved, barangold be a várost, mert valóban egy csodálatos hely, még télen is. Ha pedig úgy döntesz, hogy a korcsolyádat is viszed, mert téged nem elégít ki a szállodában történő pihengetés, nagyon jól döntesz, merthogy a korcsolyázásnak számtalan egészségügyi előnye létezik.

A jégkorcsolyázás egy nagyon összetett mozgásforma. Alaposan megmozgatja a test minden egyes izmát, főleg a láb és a fenék izmai lesznek feszesebbek, ennek ellenére nagyon kíméletes az ízületekkel. A sport – főleg ha kint, a szabadban végzed – az egészségre is kedvező hatást gyakorol. A jégkorcsolyázás nagyon jót tesz a szív- és érrendszer, a légzőrendszer egészségének.

Ahhoz, hogy elkezdd ezt a sportot, nem árt tudni, hogy ez a mozgásforma remek egyensúlyérzéket és koordinációs készséget kíván. Ha rendszeresen űzöd a korcsolyázást, nemcsak az állóképességed lesz nagyon jó, hanem a testtartásod is.

Amennyiben a fogyás a célod, jól döntesz, ha a korcsolyázás mellett teszed le a voksodat, mert ez felpörgeti az anyagcserét és megakadályozza, hogy elhízz.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*