Leg Magic gépet mutat be egy szőke nő fehér sporttrikóba és fehér rövidnadrágba öltözve.

Élnek ezen a bolygón olyan emberek, akik azért nem kezdtek még el sportolni, mert önbizalomhiánytól szenvednek, vagy mert nem bíznak a fantáziájukban, vagyis nem gondolják magukról, hogy képesek kitalálni maguknak egy edzéstervet, aminek a segítségével feszesebbé válhat a pocakjuk, a fenekük és a lábuk. Számukra van egy jó hírem. Létezik egy olyan kondigép, amely segítségével minden gondod megoldódik, és többé kifogásokat sem kell keresned, hogy miért nem akarsz rendszeresen mozogni. A csodagép neve Leg Magic, amely megtalálható az edzőtermekben, de meg is vásárolhatod, és akkor a saját otthonodban is használhatod. Így saját magad oszthatod be az idődet, és többé nem lehet kifogás, hogy azért nem mégy le az edzőterembe, mert szégyenlős vagy.

A Leg Magic segítségével elsősorban a fenekedet és a lábaidat, pontosabban a comb belső részének izmait, a has és a hát izmait erősítheted, formálhatod az alakodat és rendszeresen edzheted a testedet az oldalra csúszó mozgások segítségével. Ez a fajta edzésmód megkíméli az ízületeidet, javítja az egyensúlyérzéket, jó tartást érhetsz el általa és fejleszti az állóképességedet. A Leg Magic használata nagyon egyszerű, te is könnyen elsajátíthatod. Az edzőgép fokozatait könnyen szabályozhatod, hiszen állítható fogantyúk találhatók rajta. Emellett párnázott kapaszkodók is a rendelkezésedre állnak, amit ha nem használsz, sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Nem foglal el sok helyet, hiszen össze is lehet csukni és az edzés befejeztével el is lehet pakolni.

Nem terheli meg sem a bokát, sem a térdet, és még a csípőt is megkíméli. Éppen ezért használata javasolható azoknak, akik csak most kezdenek el edzeni, de az idősebb korosztály is bátran használhatja, vagy azok, akik valamilyen műtét után a rehabilitáció részeként erősíteni szeretnék például az alsó végtagjaikat. Természetesen azok is használhatják, akik a jelenlegi jónak mondható kondíciójukat szeretnék minél tovább megőrizni, viszont naponta csak pár perc áll rendelkezésükre, hogy kicsit önmagukkal, pontosabban a testük karbantartásával foglalkozzanak. Aki a munkája révén naphosszat csak a számítógép előtt üldögél, annak is javasolható, hiszen a Leg Magic alaposan átmozgatja az elgémberedett lábakat és feszessé varázsolja a kissé megereszkedett pocakot, de még a fájó hát- és derékproblémáktól is képes megszabadítani bárkit, aki rendszeresen használja ezt a „hiper-szuper” csodagépet.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*