Májusi természet zöldellő fákkal, bokrokkal, frissen nyíló virágokkal.

Végre itt a jó idő. Most már ezerrel lehet szervezni a kirándulásokat, a nyaralásokat és a remek sportprogramokat. Szerencsére az ország több pontján is fontosnak tartják a mozgást, és az emberek is mintha egyre jobban igényelnék ezeket a közösségi sportrendezvényeket.

Budakalászi futóverseny

Amennyiben szeretsz futni, úgy a Budakalászi sportnapot, futónapot neked találták ki. 2020. május elsején rendezik meg Budakalászon a PFB. OMSZKI ULTRA 50 – 50 km-es ultra futóversenyét. Helyszín: Omszki-tó/ Futópálya.

Borvidék Félmaraton

2020. május másodikán kerül megrendezésre a Borvidék Félmaraton, amelyet immáron 11. alkalommal szerveznek meg Szekszárdon. A futóverseny Szekszárd utcáin lesz, de a borvidék dűlőin is futhatsz majd, amennyiben részt szeretnél venni ezen a versenyen. A futók számára nagyszerű kilátást biztosít a Szekszárdi-dombvidék. Nemcsak remekül karbantarthatod a testedet egy kis mozgással, hanem még páratlan látványban, kilátásában is részed lehet.

Intersport Tour De Tisza-tó

2020. május harmadikán pattanj bringára és vegyél részt az Intersport Tour De Tisza-tó rendezvényén. Aki szeret biciklizni, annak nem lehet kihívás körbetekerni a tavat, miközben csodás panorámában lehet része. A verseny lényege, hogy nemcsak biciklivel, hanem akár görkorcsolyával is részt vehetsz a versenyen.

A kerékpárosok Tiszafüredről indulnak, majd 65 km tekerést követően ugyanoda érkeznek vissza. A görkorival érkezők kevesebbet, 57 km-t fognak megtenni, mégpedig Tiszafüred és Poroszló között teszik meg ezt a távot.

Természetesen nem mindenki szeretne ennyi távot egyhuzamban megtenni. Akkor se keseredj el, nyugodtan nevezz be, hiszen a passzívabb sportolóknak találták ki a 15 km-es távot.

Ultrabalaton 2020

Ha szeretsz futni vagy biciklizni, akkor fusd vagy bringázd körbe hazánk legnagyobb tavát, a Balatont. A XIV. NN. Ultrabalaton egy háromnapos (május 14-17) program. Ez Magyarország egyik legnépszerűbb sporteseménye. A körbebringázást vagy -futást egyéniben vagy váltóban is lehet teljesíteni. A versenyt 2007-ben rendezték meg először. Azóta összesen 481 ultrafutó teljesítette legalább egyszer ezt a távot. Ha úgy érzed, hogy kedvet kaptál hozzá, akkor ne habozz, jelentkezz te is!

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*