balatonman Őszi Futama Balatonfüreden.

A balatoni szezont az Őszi Futammal óhajtják búcsúztatni a szervezők, amely idén először kerül megrendezésre a Balatonman Füred betétprogramjaként.

A helyszín tehát Balatonfüred, az időpont pedig 2017. szeptember kilencedike. A rajt 15 órakor kezdődik. A versenyközpontot Balatonfüreden, a Spar parkolójában állítják fel.

A pályát a régi Tihanyi úton alakították ki a szervezők abból a célból, hogy a versenyzők együtt futhassanak a triatlon mezőny futóival. Ily módon esélyt teremtenek arra, hogy a részt vevők buzdítsák a triatlonosokat, illetve abban bíznak a szervezők, hogy így többen kedvet kapnak majd a futáshoz a következő versenyen.

A táv – vagyis a maraton és a félmaraton – nyolc, illetve tizenhárom kilométert foglal magába. A félmaraton szintideje két óra harminc perc, a maratoni táv szintideje pedig öt óra negyvenöt perc. Pályazárásra a rajt után hat órával kerül sor. És hogy milyen díjakban részesülhetsz? Minden olyan versenyző, aki a szintidőn belül befutó lesz Maratonman befutó érmet kap, míg az első, a második és a harmadik helyezettek egy kupával és éremmel lehetnek gazdagabbak.

A versenyre online módon és személyesen is tudsz majd nevezni. Ha online szeretnél a versenyre nevezni, ezt 2017. augusztus tizenhetedikéig tudod megtenni. A személyes nevezésre pedig 2017. augusztus tizennyolcadikától egészen szeptember hetedikéig, csütörtökig lesz lehetőséged, mégpedig Budapesten a Pacsirtamező utca 3-5 szám alatti Maratonman Óbudai futóboltban. Ha nevezni szeretnél, akkor reggel tíz és este nyolc óra között mindenképpen a boltba kell érned.

Helyszíni nevezésre is van lehetőség, mégpedig a verseny előtt, vagyis szeptember nyolcadikán pénteken déltől egészen este kilenc óráig, illetve szeptember kilencedikén, szombaton reggel tíztől délután két óráig teheted ezt meg. A helyszíni nevezésre szintén Balatonfüreden, a versenyközpontban, azaz a Spar parkolójában van lehetőség.

Amikor elkezdődik a verseny, ne csodálkozz, ha más futókat is látsz majd, hiszen ezen a napon ugyanezt a távot teszik meg a Balatonman Füred Iron távot teljesítő versenyzők is.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*