A 2020-as panorámafutás logója és befutóérme.

Végre itt a tavasz, ismét lehet a szabadban programokat szervezni, odakint a tavaszi napsütésben sportolni és olyan rendezvényekre eljárni, ahol magunkba szívhatjuk a friss levegőt, miközben még jól is szórakozunk.

2020. február 27-e és március elseje között szervezték meg Magyarország legnagyobb hajós és vízisport-rendezvényét a Hungexpon. Tavaly több tízezren látogattak el erre a rendezvényre, ahol a hajók iránti szenvedélyüket élhették ki azok, akik megcsodálhatták a kiállított vízi járműveket. A tavalyi évben összesen nyolcvanhárman állították ki hajóikat és összesen 110 járműben gyönyörködhettek a programra látogatók. Milyen hajókat láthatsz, ha ellátogatsz erre a programra? Vitorlás hajókat, elektromos és motoros hajókat.

2020. március 22-én rendezik meg a Vértes Terep Maratont. Ez a nap, vagyis március 22-e lesz a terepfutó verseny évadnyitó napja.

Szeretsz futni? Akkor azt hiszem, hogy ott a helyed a 2020. március 29-én megrendezett maratonman versenyen (Runner’s World Run). Ez ta programot Balatonfüreden tartják, mégpedig a Vitorlás téren. Versenykategóriák: 6,5 km egyéni női futószám és férfi futam, 10,5 km egyéni női és férfi futam, 21,1 km egyéni női és férfi futam, illetve 21,1 km váltóverseny (2-4 főig). Mindenki kap befutóérmet, aki a szintidőn belül célba ér. Viszont a kategóriák első, második és harmadik helyezettje egy-egy kupával is gazdagabb lesz.

Nevezni a Generali Runner’s World Run oldalán lehet, ahol egy személyes profilt szükséges létrehozni. Az itt megadott adatokat bármikor lehet majd módosítani. A szervezők létszámlimitet is meghatároznak. Ebben az évben összese 3000 főt várnak a versenyre. A szervezők kedvezményt is biztosítanak. Ez a kedvezmény a 18 év alatti és a 65 év feletti indulókra vonatkoznak. Ha valakit érdekel ez a verseny, akkor készüljön arra, hogy a nagy napon, a rajtcsomag felvételekor egy fényképes igazolványt is fel tudjon mutatni.

2020. március 29-én pedig a Dunakanyarban rendeznek meg egy félmaratont, amit akár panorámafutásnak is lehetne nevezni, hiszen nincs is annál boldogabb érzés, amikor futás közben a tavaszi táj szépségeiben gyönyörködhetünk.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*