Olajos testtekercselés alkalmazása a combon egy kozmetikai szalonban.

A testtekercselést kozmetikai szalonokban veheted igénybe abban az esetben, ha fogyni szeretnél. Ez a fajta kezelés a hatékony zsírégetést is elősegíti, és serkenti a vérkeringést, amely lehetővé teszi, hogy a méreganyagok minél hamarabb kiürüljenek a szervezetedből. A rendszeres testtekercselés emellett felpörgeti az anyagcserét, feszesebbé varázsolja a bőrt és még a narancsbőrtől is képes megszabadítani.

Hogyan történik a kezelés? Először is a kozmetikus megtisztítja a testfelületet az elhalt hámrétegtől. Ezt nevezik peelingnek. Majd a testet bekeni egy hatóanyagokban gazdag, általában gyógynövényeket is tartalmazó alakformáló krémmel vagy zselével, majd betekeri fóliával. Ezt követően egy melegítőágyban kell legalább fél órán keresztül pihenni, vagy takarókkal alaposan betakargatja a kedves vendéget. A hatóidő letelte után leszedi a vendégről a fóliát, majd letörölgeti a testfelületét. A testtekercselés csak akkor fog hatékonyan működni, ha emellett a táplálkozásodra is ügyelsz. A kettő együttesen fogja a tökéletes eredményt előidézni.

A tekercselés hatékonyságának növelésére a kozmetikus egyéb eljárásokat is alkalmaz, hogy a kezelés minél sikeresebb és szembetűnőbb legyen. Ez lehet nyirokmasszázs, ultrahangos zsírbontás, vibrotréning, vagy a masszázs egyéb típusai. Mivel a salakanyagok kiürülését is szolgálja a testtekercselés, ezért már néhány kezelést követően is sokkal hidratáltabbá és feszesebbé válik a bőr.

Vannak olyan élethelyzetek és betegségek, amelyek mellett nem alkalmazható a testtekercselés terápiája. Ezek a következők: szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, lázas állapot, gyulladás, daganatos megbetegedések, veseproblémák, visszeres láb, cukorbetegség vagy fertőző betegség. Tartózkodni kell a kezeléstől a terhesség vagy a szoptatás időszaka alatt, de menstruáció alatt sem javasolt a testtekercselés. Egyes bőrbetegségek is kizárják a kezelésben való részvételt. Ilyenek például az ekcéma vagy a pikkelysömör.

A testtekercselésnek többféle típusa létezik. Az iszapos és agyagos tekercselésnél az agyag és az iszap segítségével történik a test méregtelenítése és a bőr feszesítése. A gyógynövényes tekercselés elsődleges célja a nyirokrendszer méregtelenítése. Az olajos tekercselés csodákat képes művelni a dehidratált bőrrel, míg az algás kezelés az anyagcserére van jó hatással. Természetesen több, másfajta kezelés is létezik. Ha az általad választott kozmetikában nyújtanak ilyen szolgáltatást, mindig mondd el, hogy mi a fő problémád, hogy aztán a szakmai tudással felvértezett kozmetikus kiválassza a számodra legmegfelelőbb kezelést.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*