Flabélos gépen történő csoportos edzés.

A Flabélos elsősorban azoknak ajánlott, akiknek az edzőtermi edzés nem jöhet szóba a túlsúlyuk vagy valamilyen egészségügyi probléma miatt. De mivel mozgásszegény életmódot folytatnak, ezért szervezetüknek szüksége van némi mozgásra, hiszen a mozgás hiánya számtalan betegséget indukálhat. Továbbá ajánlható még a fogyni vágyóknak, az ülő munkát végzőknek, akik stresszes életmódot folytatnak, akiknek nincs ideje edzeni és az idősebb korosztálynak. Főként a cukorbetegeknek, a csontritkulásban szenvedőknek, de nem javasolják azoknak, akiknek protézise van, és nem javallott szívpanaszok, vesekő vagy daganatos megbetegedés esetén sem. Mielőtt bárki ilyen gépezetet szeretne vásárolni, mindenképp érdemes tájékozódni azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen betegségek és egészségügyi problémák esetén nem javasolt a használata.

A Flabélos nagyon jó hatással van az emberi szervezetre. Hatékonyan mozgatja át nem csupán az egész testet, hanem az izmokat is. Egyes hozzáértők szerint aki ezzel kívánja edzeni a testét, egy kis idő elteltével fokozatos kezdjen bele valamilyen más edzésbe is, hiszen a Flabélos hosszú távon nem pótolja a rendszeres testedzést. Arra viszont nagyon jó, hogy valaki végre tegyen valamit az egészségéért.

Mindenesetre sok pozitív hatása van. Serkenti a vér- és a nyirokkeringést, energiával tölti fel a szervezetet, javítja a közérzetet. Csökkenti a fájdalmakat és az ízületek is jobb állapotba kerülnek. Az izmokra is jó hatással van, feszesebbek és tónusosabbak lesznek. Három hónap rendszeres használattal már néhány kilogrammtól is sikerülhet megszabadulni. A Flabélos jót tesz az anyagcserének, a sejtek és szövetek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak hozzá. A szervezetben felhalmozódott salakanyagok is hatékonyabban tudnak kiürülni. Nem csupán az izmokra és az ízületekre van jó hatással, hanem a csontokra és a kötőszövetre is. A csontépítő sejtek működésbe lendülnek, míg a csontbontó sejtek lelassulnak. Rendszeres használatával erősödik a kötőszövet, a cellulit csökken és a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Fejlődik az egyensúlyérzék és javul az emésztés. Elősegíti a sejtregenerációt, növeli az állóképességet és erősíti az immunrendszert. Az idegrendszerre is jó hatással van. Javítja a hangulatot, a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

A Flabélos nem csodagép. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy sem csodagépek, sem csodagyógyszerek nem léteznek. Hatékony lehet, de emellett lényeges, hogy az életmódunkon is változtassunk, vagyis egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozzunk. Ha valakinek a Flabélos egy rendszert vitt az életébe, vagyis hetente 3-4 alkalommal rászánta magát annak használatára, akkor már meg is tette az első lépést az egészségesebb életmód irányába. Lassan el lehet kezdeni mellette vagy helyette más mozgásformát is választani.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*