Kézilabda egészen közelről fotózva elmosódott háttérrel.

Ha szeretsz sportolni és különféle versenyeken részt venni, akkor a következő cikk csak neked szól.

2018. augusztus negyedikén Gárdonyban a Velencei Tóúszás és Túratriatlon kerül megrendezésre. Ebben az évben többféle táv – S, M, L, XL – közül válogathatsz, vagyis 500, 1500-3000 és 6000 méteren teheted próbára magad. E program keretében úszhatsz és triatlonozhatsz is. Ha még soha nem triatlonoztál, akkor a szervezők szerint a legjobb, ha először rövidtávon próbálod ki magad. A verseny Gárdonyban, a Sportbeachen kerül megrendezésre, ahová természetesen nem csupán a kedves versenyzőket, hanem családokat, kicsiket, nagyokat és baráti társaságokat is szeretettel várják.

2018. augusztus ötödikén a Bükk Hegyikerékpár Maraton kerül megrendezésre. A Top Maraton sorozat 3. futamára, az Egeres-völgy Sportfesztivál zárórendezvényére nemcsak a kerékpározás szerelemeseit, hanem minden érdeklődőt nagy-nagy szeretettel várnak.

Látogass el augusztus kilencedike és tizenkettedike között Veszprémbe, hiszen ez alatt a három nap alatt kerül megrendezésre a HunGarian Baja Terep-Rallye Világkupa Futam, amelyet immáron tizenötödik alkalommal rendeznek meg.

A Cell Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál ugyancsak Veszprémben kerül megrendezésre, mégpedig 2018. augusztus tizenkettedike és tizennyolcadika között. A Cell Cup ma már Európa egyik legnagyobb kézilabda-fesztiválja. A Cell Cup központja Veszprémben van, amelyet a királynék városának is hívnak, de a rendezvény egy Vas megyei kisvárosból, Celldömölkről indult 20 évvel ezelőtt.

2018. augusztus tizennyolcadikán és tizenkilencedikén látogass el Hajdúnánásra, ha látni szeretnéd az Eötvös Kupa Nemzetközi Röplabda Tornát. Az Eötvös Kupa Kelet-Európa legnagyobb röplabda utánpótlás versenye . A női és a vegyes torna a hajdúnánási gyógyfürdő területén, a fiú és a férfi versenyek a hajdúböszörményi Bocskai Strand és Gyógyfürdő területén lesznek.

Szombaton, azaz augusztus tizennyolcadikán a lány, női és a fiú, férfi párosoknak lesz megtartva a verseny, míg vasárnap, azaz tizenkilencedikén a vegyes párosoknak.

A programok tizennyolcadikán: 7-9 óra reggeli, 8-19 óra 22. Eötvös Kupa Strandröplabda torna (férfi, női), 12-14 óra ebéd, 19 óra eredményhirdetés, 17-20 óra vacsora.

Programok tizenkilencedikén: 7-9 óra reggeli, 8-19 óra 22. Eötvös Kupa Strandröplabda torna, 12-14 óra ebéd, 19 óra eredményhirdetés, 17-20 óra vacsora.

Augusztus huszadikán Virágkarnevált szerveznek, este pedig a felvonulás és a tűzijáték megtekintésére van lehetőség.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*