Vitorlásverseny a Balatonon.

A Nemzeti Regatta elnevezésű vitorlásverseny 2018. június kilencedikén és tizedikén kerül megrendezésre. Ez azonban nem csupán egy vitorlásverseny, hanem annál jóval több, ugyanis nagyon változatos és színes programokkal várják a családokat, a kicsiket és nagyokat egyaránt. A vitorlásverseny a Balaton nyári fővárosában, azaz Siófokon kerül megrendezésre.

A színes programok között megtalálható a Települési Ízek Versenye, de lesznek még koncertek, gyermekprogramok és foglalkozások, gyönyörködhetsz sárkányhajókban és az egészséges életmódot preferálókra is gondoltak a szervezők, hiszen ezzel kapcsolatos programok is színesítik majd a palettát.

A vitorlás hajók fedélzetén és a parti eseményeken ötven település résztvevői mutatkoznak be. A házigazdák Ördög Nóra és Borbély Ferenc lesznek.

Milyen vízi programokra számíthatsz, ha Siófokra látogatsz? Vízi programok is lesznek szép számmal. Lesz például speciális amatőr vitorlásverseny, ahol a települések bontanak vitorlát. Láthatsz sárkányhajókat, amelyek éppen a Sió-csatornát szelik. Lesz lampionos vitorlás felvonulás, varázshajó gyermekeknek, bulihajó felnőtteknek, jótékonysági futam és két napon át nézőhajók cirkálnak a mezőny körül.

Parti program a Magyarország Településeinek Fesztiválja a résztvevő települések bemutatkozásával. Települési Ízek Versenye, amely nem más, mint egy főzősverseny. A teleülések nem csupán bemutatkoznak, hanem zenés és táncos produkciókat láthatsz tőlük. Ha szereted a koncerteket, itt a helyed, hiszen neves együttesek és zenekarok lépnek fel. A gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen a Játékszigeten lesz lehetőség arcfestésre, csillámtetoválásra, de ugrálóvár is gondoskodik a szórakoztatásukról, illetve még lufit is hajtogathatnak.

Az Egészségszigetre látogatók életmód tanácsokat is kaphatnak és különféle szűrővizsgálatokon is részt vehetnek.

És milyen levegőbeli programok gondoskodnak a kedves vendégek szórakoztatásáról? Tűzijáték, lufis üzenet és repülőgépbemutató.

A szervezők maximum ötven település nevezését tudják fogadni. A nevezési díj magában foglalja az amatőr vitorlás pályaversenyen, a sárkányhajófutamon való részvételt és a településmarketing elemeit, mint a főzősversenyen való részvételt, a kültéri sátorstandon való megjelenést, a színpadi bemutatkozás lehetőségét és a rendezvény hivatalos honlapján való bemutatkozást. A részvételi feltételek és a tudnivalók a nevezési lapon olvashatók.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*