Novemberi ködös idő egy hegyi sétányon.

Novemberben már hideg van, de aki bírja a gyűrődést, mindenképpen húzzon sportcipőt és látogasson el olyan sportrendezvényekre, ahol felmelegedhet. A legtöbb novemberi program halloweenhez kapcsolódik, persze azért bőven találhatsz olyan rendezvényt is, ami nem ehhez az ünnephez kötődik.

2019. november 2-án rendezik meg a Halloween futást Gyulán. Immáron hetedik alkalommal rendezik meg ezt a futóversenyt, amely egy jótékonysági futóverseny is egyben. A szervezők korosztálytól függetlenül várnak mindenkit, aki szeretne részese lenni egy testmozgással egybekötött jótékonysági rendezvénynek. Nemcsak futhatsz ezen a napon, de megviccelheted versenytársaidat, persze csak akkor, ha mókás vagy rémisztő futóöltözetbe bújsz, hiszen mégis csak a halloweent ünnepeljük ekkor.

November 10-én rendezik meg a Panorámafutást Szentendrén. Ez az egyik legkülönlegesebb futóverseny Szentendrén, hiszen több körben és fantasztikus hangulatban futhatnak végig a versenyzők a szurkolók mellett. Rajt és cél: Szentendre óváros. Táv: 5 és 10 km. Program: 7.30-12.30 rajtszámfelvétel. 7.30-14.30 ruhatár, öltöző. 9.00 rajt 5km. 10.30 rajt 10 km. 12.30 rajt 10 km. 13 óra eredményhirdetés. Díjazás: befutóérem mindenkinek. 10 kilométeren minden első 5 nő és férfi versenyzőnek serleget adnak. Kategóriák: 16 és 24 év között, 25-44 év között, 45-64 év között és 65 év felett. A nevezési díj tartalmazza a következőket: részvétel a versenyen, chipes nettó időmérést, rajtszámot, egyedi befutóérmet, letölthető fotókat (facebook), frissítést a pályán és a célban, orvosi felügyeletet és biztosított útvonalat.

November 23 és 24 között tájfutó versenyt rendeznek Sopronban, pontosabban Mirelit-Zimankó Kupa Tájékozódási Futóversenyt. A futóverseny a soproni Parkerdőben kerül megrendezésre.

November 23-án, Budapesten a 14. Decathlon Fittarénán vehetsz részt. 13.000 négyzetméteren ismerkedhetsz a fitnesz legújabb trendjeivel. Még ismeretlen mozgásformákat is kipróbálhatsz, vagy részt vehetsz a kedvenc edzőid által tartott fitneszórákon. Összesen 15 színpad telik meg 200 fellépővel. A kiállítók többsége 4000 négyzetméteres expókon mutatja be a következő év újdonságait és fejlesztéseit. Ha fitté akarsz válni, biztos megtalálod a hozzád passzoló legjobb kiegészítőt, mozgásformát és stílust.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*