A Lidóstrand Gyenesdiáson nyáron.

Ha olyan helyen szeretnél nyaralni, ahol nemcsak a hasadat sütteted egész nap, hanem érdekes és szórakoztató programokban is részed lehet, akkor csomagolj és utazz el Gyenesdiásra, ahol egész évben, így augusztusban is remek programok várnak rád.

Augusztusban hetente egy-egy este csakis a zenéről szól a településen. Ha szereted a komolyzenét, mindenképpen érdemes ezt a programot megtekintened. A hangversenyek és koncertek biztos, hogy nagy élményt nyújtanak. Ezeken az esteken neves előadók mutatnak be ízelítőt a zeneirodalom különböző műfajaiból. Itt bárki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen a komolyzene mellett a romantikus műfajok is helyet kaptak a repertoárban.

Augusztus ötödikén a sportrajongóknak kedveznek, hiszen a gyenesdiási Lidóstrandon sportnapot tartanak. A versenyzők között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra és este egy finom koktéllal zárhatod le a napot.

Augusztus tizenkettedikén rendezik meg az Erős Emberek Versenyét. Hogy milyen versenyszámban mutathatod meg milyen erős vagy? Forgathatsz 350 kilogrammos gumit, cipelhetsz 120 kilós koffert, de a versenyszámok között súly kitartás, söröshordó fej fölé nyomás és kőgolyó, illetve malomkő cipekedés is szerepel.

Ha még nem tudod, hogy hova menj, és miként ünnepelj augusztus huszadikán, akkor látogass el Gyenesdiásra, ahol a hagyományos programok mellett neves rendezvénnyel várják a kedves látogatókat. Ez pedig nem más, mint a Festetics Vágta, amely a Nemzeti Vágta regionális előfutama.

Gyenesdiáson rengeteg apartman és egyéb szálláslehetőség várja a turistákat, a kikapcsolódni, nyaralni, pihenni vágyókat. Csakhogy néhányat említsek a sok közül: Takács Panzió, Tulipán Bungalow Kemping, Zöldház Bio Panzió, Sportház Panzió, Vértesaljai Vendégház, Lavia Panzió, Veronika Apartman.

Természetesen attól sem kell tartanod, hogy éhen maradsz, ha Gyenesdiáson nyaralsz, mivel rengeteg étterem és csárda van a településen. A Karám Büfében ehetsz lángost és halételeket kóstolhatsz meg, a Torony csárdában pedig a hazai ételek mellett nemzetközi ételek is várják az ide betérőket. A Katalin Étterem wellness étrenddel kedveskedik a vendégeknek, míg a Komáromy Pizzériában és Pékségben a pizza mellett krumplilángossal, bagettel és salátákkal is várják a vendégeket.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*