Híd gyakorlatot végez otthonában a kanapé előtt egy fiatal lány.

Amennyiben tetszettek a múltkori nyári gyakorlatok, akkor most kezdj neki a második félidőnek, ugyanis ismét hoztam 5 remek gyakorlatot.

6. gyakorlat

Helyezkedj alap fekvőtámasz pozícióba. Mindkét karod maradjon kinyújtva. Amikor a fekvőtámaszokat végzed, akkor természetesen, be kell mindkét karodat hajlítani. Úgy végezd el a gyakorlaton, hogy csak az egyik lábadon támaszkodsz, a másikat mindig emeld a magasba, legalább 15 centire a talajtól. Végezz ebből a gyakorlatból negyvenet.

7. gyakorlat

Feküdj a hátadra, mindkét karod nyújtsd ki oldalra. A két lábad hajlítsd be, majd emeld azokat a magasba úgy, hogy a fenekedet is kicsit a magasba emeled. A láb emelgetése nemcsak a has izmait erősíti meg, de a lábizmokra is jó hatással lesz. Ne add fel, ha izomlázad is lesz, és ne végezz ebből a gyakorlatból negyvennél kevesebbet.

8. gyakorlat

A híd gyakorlathoz ismét feküdj a hátadon, a két karod legyen kinyújtva a törzsed mellett. Húzd fel és hajlítsd be mindkét lábad, telitalppal légy velük a talajon. Emeld meg a feneked, majd engedd vissza a talajra. Ismételd meg a gyakorlatot hatvanszor.

9. gyakorlat

A fenék és a comb izmait erősíti a következő gyakorlat. Állj fel, a két kezed legyen kinyújtva és leengedve a törzsed mellett. Az egyik lábad enyhén hajlítsd be, majd emeld meg, tartsd így 5 számolásig, majd engedd vissza a talajra. Végezz el ebből a gyakorlatból nyolcvanat, majd következzen a másik lábad is.

10. gyakorlat

Ehhez a gyakorlathoz egy falra is szükséged lesz, így keress egyet és állj meg a közelében. A két tenyered támaszd a falnak. Állj enyhe terpeszbe, majd egy enyhe előre döntött mozdulatot csinálj, miközben egy pillanatra lábujjhegyre állsz, de aztán engedd is a testsúlyodat vissza az egész talpadra. Végezz ebből tíz gyakorlatot, aztán emeld meg az egyik lábad és ismét engedd vissza a testsúlyodat, majd megint ereszd le mindkét lábad, aztán a másik láb jön. Szóval először a 2 lábad maradjon a talajon, majd emeld fel az egyik lábad, ismét ereszd le mindkét lábad, majd ismét emeld fel a másik lábad és csak egy lábbal végezd el a gyakorlatot.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*