Októberi futóverseny a Pilisben.

Októberben már hideg van, de azért nem annyira, hogy egész hétvégén csak otthon ülj. Akár az a terved, hogy aktívan sportolsz és megmozgatod a tested, akár csak nézőként akarsz részt venni egy-egy sporteseményen, mindenképpen megéri otthonról kimozdulni, hiszen egyrészt még ebben az őszi hónapban is vannak sportprogramok, másrészt mindenképpen hasznosabban töltheted el a hétvégéidet annál, mintha csak a televízió előtt, a kanapén elnyúlva pihennél.

Október negyedike és hatodika között kerül megrendezésre az Úszó Világkupa Budapesten. Tehát ezen a két napon szeretettel várják az úszás szerelmeseit a FINA Medencés Világkupa-sorozat következő állomásán.

2019. október 05-én látogass el Fejér-megyébe Csákvárra, persze csak akkor, ha érdekel az itt megrendezett Eco Trail, amely mindenben az egyszerűségre törekszik, de a futás élményére helyezi a hangsúlyt. Ha van kedved az őszi erdőben egy félmaratont lefutni, akkor mindenképpen ott van a helyed. Táv és szint: 21,05 km, 468 méter szintemelkedéssel. Rajtidő: 11.30. Rajtszámfelvétel: 10.15 és 11.15 között. Szintidő: 3.5 óra. Rajt/cél: Csákvár, Vöröskapu u. 14, sportpálya. Létszámlimit: 350 fő. Nevezési díj: 3900 Ft/fő. Csak előnevezéssel lehet részt venni a versenyen, nincs lehetőség a helyszínen történő nevezésre. Díjazás: Fa-érem. Az első leggyorsabb férfi és női teljesítőt külön éremdíjazásban részesítik.

2019. október 13-án tartják meg a visegrádi Csúcstámadást. Ez az egyik legszebb és egyben legnehezebb hazai futóverseny. Itt van szintemelkedés, a célban fogadó panoráma, illetve befutóérem, ha ügyesen szeded a lábaidat. Itt mindenki úgy futhat, ahogy jólesik, sőt nem is kell mindenkinek futnia, sétálva és túrázva is meg lehet tenni a távot, közben gyönyörködve a táj csodálatos szépségében.

2019 októberében az Intersport Túranapon és Terepfutáson vehetsz részt. Ez egy gyalogos teljesítménytúra választható távval az őszi Pilisben. A mezőny Csillaghegyről indul, majd a Nagy-Kevély és az Egri vár makettjének érintésével tér vissza Budapest III. kerületébe. Minden induló az edzettségének megfelelő távon állhat rajthoz. Választhatod a félmaratont, vagy a hosszabb, 31 kilométeres távot is.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*