Régi faajtó rozsdás, lelakatolt zárral.

Ha a Balaton környékére – Balatonlelle, Balatonfüred – vezet az utad, akkor mindenképpen ki kell próbálnod a Cseles Kelepce elnevezésű élő szabadulós játékot. A felsorolt városokban két különböző pálya is a rendelkezésedre áll, amennyiben szereted az izgalmakat és a kihívásokat. A játék nagyon izgalmasnak ígérkezik és garantáltan egy életre szóló élményt szerzel magadnak. Természetesen nemcsak egyedül próbálhatod ki, hogy mennyire vagy ügyes, hanem a játékba bevonhatod az ismerőseidet, a barátaidat és a családodat is, hiszen minél többen vagytok, annál nagyobb eséllyel indultok ezen a játékon, és nem utolsó sorban egy remek szórakozásban lehet részetek, amely még inkább összekovácsol majd benneteket.

Mi a játék lényege? A szabadulós játék úgy kezdődik, hogy bezárnak benneteket egy szobába, majd miután kattan a zár, át kell jutnotok egy másik helyiségbe. A logikátokra, az ügyességetekre és a leleményességetekre van ahhoz szükség, hogy kiszabaduljatok egy-egy helyiségből. A célhoz eljutni nem egyszerű, hiszen meg kell keresni a logikai összefüggéseket, a hasonlóságokat vagy éppen az ellentéteket. Hiába vagy edzett és fitt, ez nem erőjáték, sokkal inkább az agytekervényeidet kell ahhoz megmozgatni, hogy kikerülj egy-egy bezárt helyiségből. Már csak azért is érdemes csapatban játszani, hogy összefogjatok, hiszen több szem többet lát és a sok-sok információt összerakva a megoldás is meg fog születni. Persze addig rengeteget kell izgulni, agyat trenírozni és természetesen a mókázás és a sok-sok nevetés sem maradhat el. Összesen egy óra áll mindenki rendelkezésére, hogy kiszabaduljon a „börtönből”, ha ennyi idő alatt nem sikerül megmenekülni, akkor a játékot elveszítettétek.

A játék szervezői egy kedves eszperente verssel is kedveskednek a kalandvágyóknak: „E hely egy kelepce, mely elrejtett jeleket rejteget, s ezeket Nektek kellene megkeresnetek. E jeleken eszesen elmerengve menetelhettek e kelepce veleje fele s lelhettek egyetlen tervre, mellyel elereszt e rejtek. De legyen eszetekben: Legyetek egyek és legyetek eszesek! De ne legyetek restek, mert ketyeg egy vekker, mely nem kegyelmez, egyszer kerreg egyet, melyre e kelpce felel: Nektek befellegzett, nem mehettek el!”

Amennyiben érdekel a szabadulós játék, akkor foglalj még ma időpontot! Érdeklődj és jelentkezz a következő honlapon: www.cseleskelepce.hu Jó szórakozást és izgalmakban gazdag, sikeres játékot kívánunk!

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*