Futás az őszi erdőben.

A szeptember többnyire még a nyarat idézi. Még ebben az őszi hónapban is részt vehetsz különféle sportprogramokon. A nyár vége egyáltalán nem azt jelenti, hogy most már egész nap csak otthon kell ülnöd. Sőt! Ilyenkor még sokszor kellemesen süt a nap, így jó döntést hozol, ha a hétvégéidet aktívan töltöd.

2019. szeptember elsején rendezik meg Szabadkán a félmaratont. Ezt a programok idén már harmadik alkalommal rendezik meg. Ha szeretnél kicsit kondiban maradni, mindenképpen látogass el Szabadkára, hogy megtudd, mennyire vagy formában.

2019. szeptember 7-én és 8-án kerül megrendezésre a Vadrózsa Teljesítménytúra, Heves megyében, Rózsaszentmártonon. Mindenit szeretettel várnak, akik szeretnek teljesítménytúrán részt venni, de a terepfutóknak és a kirándulóknak is ott a helyük. Idén a túrán a következő távok közül lehet választani: 10, 20, 30, 50 és 160 km. Így mindenki megtalálja a kedvére való távot. A programon való részvételhez előnevezés szükséges.

  1. szeptember 07-én Sümegen rendezik meg a Trail IV. Terepfutást, ami nem más, mint egy igazi, családias, békebeli futóverseny.

Szintén 2019. szeptember 07-én rendezik meg Veszprém megyében, Balatonszőlősön a Szőlőskört, ami egy kapcsot jelent a sport és a kultúra között. A szervezők célja a versenysport, a szabadidősport és a kultúra összekapcsolása. A sportolni vágyók nemcsak a természet szépségében gyönyörködhetnek, hanem bepillantást nyerhetnek a gasztronómiai és kulturális gazdagságba, illetve megismerhetik a helyi lakosok lelkesedését. A rajt délelőtt 10 órakor indul. A versenyközpontnak Balatonszőlősön a sportpálya ad helyet. Versenyszámok, amelyeken indulhatsz: Hammer 50 k Ultra, maraton, Watchman Félmaraton, Thetis Birtok Negyedmaraton, Intersport 5×10 k váltó és Nyolcadmaraton.

Kategóriák és díjazások: a korosztályos bajnokokat, illetve az első, második és harmadik helyezetteket éremmel és tárgynyereménnyel díjazzák. Korosztályok: 35, 45, 55, 65 és 65 plusz. Nevezési díj a helyszínen szeptember 6-án és 7-én: 10.900 Ft. Akik a helyszínen neveznek, azoknak a személyeknek a rajtcsomagja nem tartalmaz sem pólót, sem ebédjegyet.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*