Egy piros szív fut, lábán tornacipővel.

Balatonfüreden 2018-ban is megrendezésre kerül a Szerelmes Füred Futóverseny, csakúgy, mint 2017-ben. A verseny elméletileg csak páros futóknak szólt eddig. Most is körülbelül hatszáz párnak tudnak helyszínt biztosítani, de ezúttal nemcsak párokat várnak erre a különlegesen izgalmas versenyre, hanem egyedülállókat is, hiszen sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy párra talált. Tehát azokat a szingli férfiakat és nőket is várják, hogy beregisztráljanak a futóversenyre, akik éppen párt keresnek. Ezt a versenyt a szervezők szingli futamnak nevezték el.

2018-ban új helyszínről rajtolhatnak a versenyre jelentkezők, mégpedig a Széchenyi utcán lévő Hotel Margaréta parkolójából, ahol ruhatárat és gyermekfelügyeletet is biztosítanak a nevezőknek.

A verseny délelőtt tíz órakor kezdődik, mégpedig először a szinglik veszik a nyakukba Balatonfüred sétányait. A rajt a Hotel Margarétától indul. További helyszínek: Széchenyi-Zákonyi –Kikötő – Tagore és Aranyhíd útvonal.

Ezt követően 10 óra tíz perckor a párok is elrajtolnak. Egyéni futóknak 7 kilométer lesz a teljesítendő táv. Párok esetében ez kétszer hét kilométert, azaz 14 kilométert jelent. A célba érkezőket aztán illendő módon megünnepelik, legyen szó párról vagy éppen szingli indulóról. A pályán 3,5 kilométernél frissítőasztal is a versenyzők rendelkezésére áll, de frissítőasztal a célban is vár rátok.

A verseny nevezésidíj-köteles. Mit kaptok cserébe? Egy nagyon jó hangulatú versenyt, chipes időmérést eredménylistával, ingyenesen letölthető fényképeket, egy különleges befutóérmet, egy igen gazdag rajtcsomagot, orvosi felügyeletet, nagyszerű ajánlatokat, ajándékokkal teli kuponfüzetet, minden kategóriában nagyon jó díjakat, ezen kívül egy 2018-as kiadású Szerelmes Füred című verseskötetet és még sok más meglepetést is.

Mivel szerelmes futásról van szó, így miért ne lehetne ezt a programot egy többnapos pihenéssel egybekötni? A pároddal meg is szállhatok a balatonfüredi Hotel Margarétában, ahol hangulatos wellnessrészleggel, félpanziós alapellátást nyújtó konyhával, balatoni borokban bővelkedő drink bárral, kerti medencével, gyermekbarát szolgáltatásokkal várják a kedves vendégeket. A hotelben ingyenes wifizésre és ingyenes parkolásra is van lehetőség.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*