Szilveszteri úszás Tapolcán, a Malom-tónál.

Ha szilveszterkor is valamilyen extrém sportprogramra vágysz, akkor jól teszed, hogy itt tájékozódsz, ugyanis most három ilyen eseményt ajánl neked Fitneszguru.

2017. december utolsó napján Sopronban, a Lövér Fürdőnél minden futni vágyót szeretettel várnak a szervezők. Ha szeretnéd az óévet vidám futással búcsúztatni, akkor itt a helyed. Erre az alkalomra akár vidám jelmezt is ölthetsz. Érdemes időt szánni a jelmezedre, mivel a legjobb, legkreatívabb öltözéket egy üveg pezsgővel jutalmazzák a szervezők. A futást a Soproni Rendészeti Sportegyesület szervezi. A rajt és a cél is a Lövér Fürdőnél lesz. Frissítési lehetőség és meleg tea vár rád az előtérben. A leggyorsabb női és férfi versenyzőt kupával és oklevéllel jutalmazzák, de gyermekkategóriában is díjazzák a legfürgébbeket, szintén oklevéllel és éremmel.

Tapolcán Malom-tó-úszást és családi futóversenyt rendeznek december harmincegyedikén. Ez egy vidám esemény, ahol a résztvevőknek először a vízben kell bizonyítaniuk, majd a futásban kell jeleskedniük. A Malom-tó partján lesz a futóverseny, ahol festői környezetben róhatják a vállalkozó kedvűek a kilométereket, ezután a legbátrabbak Schirilla György, a nemzet rozmárjának társaságában meg is mártózhatnak a Malom-tóban.

A Velencei-tónál is futással búcsúztathatod az év utolsó napját, nem is akármilyennel, hanem pezsgőfutással. Ez az esemény már harminc éves múlta tekint vissza. A versenyt, a pezsgőfutást ismét a régi helyszínen rendezik meg, vagyis a VVSI sporttelepen. Tehát a helyszín Gárdony, a VVSI Sport Hotelben lesz. Amennyiben nemcsak a futásra szeretnél ellátogatni, akkor érdemes néhány napot a VVSI Sport Hotelben eltöltened, hiszen ez a hotel gyönyörű környezetben helyezkedik el. A vendégeket több mint negyven szobával, étteremmel és barátságos kiszolgálással várják. Minden szobához tartozik fürdőszoba, és pót- illetve emeletes ággyal is kiegészíthetők a szobák. A hotelben 10 akadálymentes szoba gondoskodik arról, hogy a kerekesszékes vendégek is maximálisan jól érezzék magukat a hotelben. Amennyiben aktív kikapcsolódásra vágysz, akkor a szilveszteri futás mellett a tó körüli kerékpárút is a rendelkezésedre áll, amennyiben biciklizni támad kedved, de a hotel közvetlen szomszédságában egy jól felszerelt sportcsarnok is található, amelyben nemcsak sportrendezvényeket, hanem akár edzéseket is lehet tartani.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*