Tojás emel fel egy kisebb súlyzót.

A húsvéti edzésed viccesebbé és élvezetesebbé varázsolhatod, ha ez is a húsvéti hangulatot idézi. Ehhez semmi másra nincs szükséged, csak néhány húsvéti tojásra, amelyek ez esetben csokoládé vagy műanyagból készült tojások legyenek.

Öltsd magadra a fitneszfelszerelésedet, majd teríts le a nappali közepén egy fitneszszőnyeget. Az első gyakorlat nagyon egyszerű. Állj vállszélességű terpeszbe, és fogj két tojást a kezeidbe. Dőlj előre, miközben a két behajlított kezed a mellkasodhoz érinted, majd nyújtsd előre a két karod, aztán állj ismét egyenesen. Majd ismét dőlj előre, nyújtsd ki a két karod, hajlítsd be, érintsd meg a mellkasod, nyújtsd ismét előre a két karod és egyenesedj fel. Ismételd meg a gyakorlatot tizenötször.

A második gyakorlatnál tedd le a tojásokat a szőnyegre. Állj egy lábon, a másik lábad hajlítsd be. Hajolj le a tojásért, vedd fel, mindezt egy lábon állva. A gyakorlatot bonyolíthatod, hogy a bal kezeddel teszed le a szőnyegre a tojást, amelyet majd jobb kézzel vegyél fel. Ismételd meg a gyakorlatot harmincszor, majd következhet a másik lábadon való álldogálás.

Most a felülések következnek. Feküdj le a szőnyegre, tegyél a hasadra két húsvéti tojást. A két kezed tedd a tarkódra, majd kezdj el felüléseket csinálni. Arra azonban ügyelj, hogy a tojások ne guruljanak le a pocakodról.

A következő gyakorlathoz tedd félre a tojásokat, mert most kisnyuszivá fogsz változni. Ennél a feladatnál annyi a dolgod, hogy négyütemű fekvőtámaszokat kell végezned. Amikor felállsz, ugorj egyet és görbítsd be a két karodat, mintha azok egy nyuszi tappancsai lennének. Ismételd a gyakorlatot legalább három percen keresztül.

Most ismét a tojások kapnak főszerepet. Vegyél a két kezedbe egy darab tojást, majd zárd azt a két tenyered közé, a két karoddal pedig vegyél fel olyan pózt, mintha imádkoznál. A két lábad hajlítsd be és kezdj el lefelé guggolni, majd egyenesedj fel, emeld fel a bal lábad behajlított állapotban és vedd át egyik kezedből a másikba a combod alatt a húsvéti tojást. Majd kezdd elölről a gyakorlatot, de most a másik combod alatt vedd egyik kezedből a másikba a tojást.

Remélem, hogy jól szórakoztál és élvezted ezt a rövid húsvéti edzést. Ha túl egyszerűnek és könnyűnek találtad a gyakorlatokat, akkor végezd azokat kifulladásig. Csak arra ügyelj, hogy ne edzés előtt egyél a húsvét menüből, de azért utána is várj egy keveset.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*