A szegedi Science Hotel aulája.

A szegedi Science Hotel 2016. február huszonkilencedikéig lehetőséget biztosít a teljes körű pihenésre és kikapcsolódásra. Ennek keretében az úgynevezett Aquapolis csomagot biztosítja, mely két éjszakát foglal magába. Ha valaki kedvet érez arra, hogy egyedül, a családjával vagy a barátaival ebben a hotelben töltődjön fel a tavasz kezdetére, akkor egy kedves ajándékot is kap a hoteltől. Mégpedig a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba személyenként egy darab belépőt, amely egy teljes napig érvényes.

A csomagárban tehát két éjjel van benne és különféle lehetőségek közül lehet válogatni. Ezek a következők: standard egyágyas, standard kétágyas, superior business, superior családi, executive business, executive családi és gyermekkedvezmények.

A Science Hotel Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton található. Szeged Dél-Alföldön legnagyobb városa. Egyetemváros is, hiszen itt magasodik a Szegedi Tudományegyetem monumentális méretű épülete is. Aki eljut ebbe a rendkívül szép és nagy történelmi múlttal rendelkező városba és nem csak a hotelben szeretne naphosszat üldögélni, felkereshet olyan szegedi nevezetességeket, mint a Móricz-ház, a Gróf-palota, a Szent Rozália-kápolna, a Fogadalmi Templom, a Szegedi Vadaspark, a Pick Szalámi és a Szegedi Paprika Múzeum vagy a Sóhajok Hídja.

A szálloda az eklektikus stílust hordozza magán, vagyis a különféle stílusok keveredése jellemző a hotelre. Designhotelnek is nevezik, mivel a szobák a hagyományostól kissé szokatlan stílusban vannak berendezve. A szállodában svédasztalos reggelit kínálnak, amelyet olyan környezetben lehet elfogyasztani, ahol a tudomány egyes elemeit szintén merészen, ámde ízlésesen használták fel a helyiség arculatának kialakításakor.

A szálloda szobái a teljes körű kikapcsolódást és kényelmet hivatottak biztosítani. A nyugalmas és kellemes pihenést a hatalmas méretű ágyak és a komfortos matracok szolgáltatják. A szobák jól felszereltek, vagyis minden szobában van légkondicionáló, vízforraló, ami mellé kávét és teát is biztosítanak a kedves vendégeknek. A hotelben a lobby bár egész nap és este nyitva áll a pihenni vágyók előtt. A bárban nagyon ízletes italokat és kávékülönlegességeket is készítenek a betérni vágyó látogatóknak. A hotel ingyenes szolgáltatásokat is kínál a hotel vendégeinek. Ingyen lehet használni a szobákban a mobiltöltőket, de van lehetőség ingyenes wifire, és az árban a házias ízeket előtérbe helyező reggeli is benne foglaltatik.

A szálloda konferenciateremmel is rendelkezik, amely üzleti megbeszéléseknek, szemináriumoknak, illetve konferenciáknak ad helyet. A konferenciaterem technikai felszereltsége is adott a különböző megbeszélések megtartásához.

Érdemes ezt a szállodát választani a kikapcsolódás helyszínéül, hiszen öt perc alatt be lehet jelentkezni, és a pihenést az otthonosan kialakított lounge csak még jobban fokozza. A szálloda gondolt a mozgásukban korlátozott személyekre, ugyanis akadálymentesített szoba is a vendégek rendelkezésére áll.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*