A 2017-es Tihanyi Félmaraton befutóérme.

Idén a Tihanyi Félmaraton május 27-én a Belső-tó partján kerül megrendezésre. Az idei Tihanyi Félmaraton kicsit eltér a korábbi években megrendezett versenyektől, ugyanis a pálya sokkal átláthatóbb és lendületesebb. A versenyen több korcsoport is indulhat (0-20, 20-35, 35-50 és 50 év fölöttiek) és dupla annyi díjazott is lesz, mint eddig. Az eddigiektől eltérő, teljesen új éremmel is készülnek a szervezők. Az érmek különleges eljárással készülnek, és szublimált selyemszalagra lesznek azok felfűzve.

A nagyobb versenyeken megismert live időmérés, chipkontroll és sms is lesz a befutást követően. Új kategória, vagyis a negyedmaraton is bevezetésre került az idei évben. A hölgyeknek bevezették a nyárias technikai trikót, míg a férfiaknak maradt az eddigi pro technikai felső.

Mivel Szigligeten nagy közkedveltségnek örvendtek az iramfutók, így a Tihanyi Félmaratonon is lesz egy új kategória, vagyis 1:40, 2:00, 2:20 és 2:40-es iramfutókat is indítanak.

A versenyen részvevők Tihanyi Félmaraton edition karkötőket – I love running TF” – is kapnak ajándékba. A szervezők minden nevezés mellé adnak egy ilyen karkötőt, így bárki bármikor magával viheti ezt a kis ereklyét, akárhová is viszi az útja. A fiúknak is készülnek meglepetéssel.

A frissítő helyeken mobil WC-k állnak a versenyzők rendelkezésére. A verseny kutyabarát. Az ebeknek is készülnek frissítéssel és befutó jutalomfalattal. Érdemes hát a kis kedvenceket bátorítani, hogy gyorsabban szedjék a kis tappancsaikat.

Ezen a napon egész napos programokkal kedveskednek nem csupán a futóknak, hanem mindenkinek, aki valakinek szurkolni szeretne, vagy egész egyszerűen csak jól szeretné magát érezni ezen a napon. Lesz zene, lesz tánc, lesz például Gájer Bálint koncert is.

Ami talán a legfontosabb, hogy harminckét személynek ingyenes nevezéssel kedveskednek a szervezők.

Ha nemcsak a versenyre szeretnél ellátogatni, hanem a látnivalókat is meg szeretnéd tekinteni, akkor meglátogathatod a Levendula Központot, a Fazekasházat, a Bencés Apátsági Múzeumot, a Magyar Királyok Történelmi Panoptikum és Kalózmúzeumot, a Marcipán Házat vagy az Amazonas Múzeumot.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*